Prosjektleder

Asker Entreprenør er en mellomstor entreprenørbedrift med hovedkontor på Lierskogen i Lier og avdelingskontor på Hagan i Nittedal. Akershus, Oslo, Buskerud, Oppland, Østfold og Vestfold er virksomhetens geografiske nedslagsfelt.

Asker Entreprenør har 85 ansatte, fordelt på 35 personer i administrasjon og prosjektledelse og 50 fagarbeidere i betong- og tømrerfaget. Bedriften og dens ansatte har bred erfaring med oppføring av de aller fleste typer bygg i alle entreprisemodeller og har gjennom dette tilegnet seg bred faglig og administrativ kompetanse som entreprenør.

Omsetningen i 2013 ble på 295 MNOK, og det forventes en omsetning på 350 MNOK i 2014. Ordrereserven er meget god for 2014 og 2015.

Asker Entreprenør har ambisjoner om ytterligere vekst. Veksten skal være kontrollert og ikke gå på bekostning av kvalitet, HMS og økonomi. Det er etablert administrative og økonomiske systemer og rutiner for å kunne takle den planlagte veksten.

FirmaAsker Entreprenør
FylkeAkershus
StedHagan
Søknadsfristsnarest

Vi vokser og trenger flere dyktige prosjektledere.

Asker Entreprenør sin avdeling på Hagan i Akershus søker etter personer med rett kompetanse til å lede byggeprosjekter i Oslo, Romerike og Gardermoen området.

Som prosjektleder i Asker Entreprenør bør du kunne håndtere et eller flere prosjekter samtidig. Et typisk prosjekt for oss er skolebygg,næringsbygg eller boligprosjekter.

Vi organiserer våre prosjekter utifra størrelse og kompleksitet, men prosjektledelsen har alltid tilgang på støttefunksjoner i administrasjonen og dyktige byggeledere til å lede håndverkere og sikre produksjonen på byggeplass.

Den personen vi søker bør ha noen års erfaring fra prosjektledelse eller drift av byggeplass, gode kommunikasjonsferdigheter samt erfaring med økonomi, kontrakter og det formelle opp mot byggherre.

Det er en fordel med gode engelskkunnskaper i tilegg til norsk.

Vi legger stor vekt på personlige egenskaper som passer inn i vårt miljø. Vi samarbeider godt idag og ønsker å vokse og bli bedre sammen.

Det vil være gode utviklingsmuligheter i Asker Entreprenør fremover for den rette personen.

Vi kan love deg et godt miljø med flat struktur, masse jobb og gode og velfungerende systemer og rutiner.

Vi har konkurransedyktige lønnsbetingelser et bonussystem som belønner god innsats og gode pensjonsordninger.

Søk stillingen her

Spørsmål om stillingen?

John Friis

senior rådgiver Tech4Hire

Telefon 907 49 098


Vis flere stillinger: