Prosjektleder VVS

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

Firma Rambøll
FylkeOslo, Trøndelag, Hordaland, Utlandet
StedOslo, Bergen eller Trondheim / India
Søknadsfrist28.12.2018

Rambøll har bygget opp et kontor i India kalt Ramboll Engineering Center (REC) som leverer ingeniørtjenester til alle våre kontorer globalt. Vi har dedikerte ressurser for Norge og vi søker nå etter en Prosjektleder VVS til vår markedsenhet Bygg til å kombinere sin kunnskap om det norske markedet samtidig som man vil lede ressurser i India. Du vil tilbringe tid både i Norge og India hvor du vil følge opp og koordinere ressurser i begge land.

Er du lederen vi ser etter?

Om stillingen

Du vil bli ansvarlig for tekniske prosjekter fra A-Å ved hjelp av Ramboll Engineering Center. Vi tror at du har god kjennskap til det norske markedet og med bistand fra den norske organisasjonen får du en meget viktig rolle i å hente inn prosjekter spesialtilpasset REC og deretter lede dem. Du rapporterer til Divisjonsleder.

Arbeidssted vil være på kontoret i Oslo, Bergen eller Trondheim, men stillingen innebærer en del reising til REC-kontoret i Gurgaon i India. Som en del av rollen vil du også støtte Rambøll Norge i arbeidet med REC i India med alt fra utvikling av nye tjenester, opprettholde og vedlikeholde guidelines for prosjektering, rekruttering, håndtere klager på leveranser osv.

Viktige kompetanseområder for rollen vil være:

 • Ta ansvar for å hente inn prosjekter fra kunder i Norge
 • Stort eksisterende nettverk av klienter og kunder i Norge kombinert med en god forståelse av det norske markedet
 • Implementere og lede prosjekter mot klienter i Norge
 • Koordinere og følge opp på kvalitet og leveranse fra REC i India
 • Fullt økonomisk ansvar for egne prosjekter
 • Må være villig til å tilbringe tid i India

Hvem vi søker

Vi leter etter noen som er motiverte av og trives i et internasjonalt miljø. Dette er en unik mulighet til å tilegne seg internasjonal erfaring og til å få muligheten til å jobbe i utlandet. Vi leter etter deg som har lederegenskaper kombinert med en solid forretningsforståelse og at du evner å skape verdi for klientene dine.

Vi ser etter deg som har:

 • Lederegenskaper og som trives med koordinering
 • Internasjonal erfaring vil bli sett på som en fordel
 • Gode skriftlige og muntlige egenskaper i norsk og engelsk
 • Høyere utdanning innenfor VVS
 • Erfaring fra konsulentbransjen, entreprenørbransjen, FOU eller fra en byggherreorganisasjon

Rambøll tilbyr

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene.

Velkommen som søker!

Ta kontakt for en prat, eller be om ytterligere informasjon om stillingen:

Divisjonsleder Tekniske Systemer Eivind Iden på telefon: 99128450 eller mail: eivind.iden@ramboll.no

Avdelingsleder Emil Nygård på telefon 970 41 414 eller mail: emil.nygaard@ramboll.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: