Prosjektleder/Utviklingssjef

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss!

Firma NCC Property Development
FylkeOslo
Søknadsfrist16.05.2019

NCC Property Development (PD) utvikler eiendommer og kontorer for fremtiden. Fleksible løsninger og en ledende posisjon innenfor bærekraftig eiendomsutvikling bidrar til at NCC kan gi attraktive tilbud til dagens bevisste kunder og investorer. Den norske delen av NCC PD har hovedkontor på Brynseng i Oslo, og vi søker nå etter:

PROSJEKTLEDER/UTVIKLINGSSJEF

Din rolle hos oss

Som Prosjektleder/Utviklingssjef i NCC Property Development Norge jobber du med de eiendomsprosjekter som vi utvikler. Du er delaktig i hele vår verdikjede; fra idé, identifisering og vurdering av utviklingsmuligheter, til gjennomføring og salg, med hovedfokus på gjennomføringsfasen. Gode relasjoner er alfa og omega i din rolle. Du er ansvarlig for oppfølgning mot våre Building-enheter, samtidig som du har en tett dialog med nøkkelpersoner innen NCC PD. Du vil ha en sentral rolle i våre prosjekter, samtidig som du får en spennende mulighet til å være delaktig i utformingen av bybildet. Du vil delta i prognoser og budsjettering med fokus på kostnadselementer knyttet til gjennomføringen. Stillingen rapporterer til adm.direktør.

Dine erfaringer og egenskaper

Vi ønsker at du er utdannet sivilingeniør eller ingeniør. Annen relevant arbeidserfaring kan kompensere for manglende formell kompetanse. Du har erfaring fra å drive egne komplekse eiendomsprosjekter, samt erfaring med samspillsentrepriser. Du har arbeidet med leietakertilpasninger og har en generelt sterk kommersiell interesse. Som person har du gode samarbeidsevner, er vant med å lede byggemøter og kommuniserer godt med mennesker på alle nivåer. Du er løsningsorientert og ditt arbeid preges av struktur, orden og tydelighet. Du har meget gode analytiske evner, er nøyaktig og har fokus på detaljer samtidig som du evner å se helheten.

Når vi i NCC jobber sammen, gjør vi det gjennom våre felles verdier der vi er ærlige, viser respekt og har tillit til hverandre. Vi jobber fremoverlent, som betyr at vi tar initiativ, arbeider proaktivt og med energi, har mot til å prøve nye ideer og arbeidsmetoder, og drive utviklingen sammen med våre interessenter.

Vi tilbyr

Vi tilbyr deg en rolle i et meget engasjert, drevent og kompetent team. Du blir delaktig i en virksomhet som både påvirker menneskers måte å jobbe på, men også utviklingen av bybildet rundt oss. NCC er et stort konsern med mange ulike områder, og for den rette personen finnes det gode muligheter for en interessant karriere.

Interessert?

Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med oss - se kontaktdetaljer. Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt elektroniske søknadssystem.

Søknadsfrist: 16. mai 2019. Søknader behandles forløpende.

NCC er ett av Nordens ledende selskaper innen bygg og anlegg, infrastruktur og eiendomsutvikling med en årlig omsetning på SEK 57 milliarder og over 16.500 ansatte i 2018. NCC er børsnotert på Nasdaq Stockholm. Med den nordiske regionen som kjernemarked opererer NCC over hele verdikjeden med utvikling og bygging av boliger og næringseiendommer. NCC bygger også industrianlegg, offentlige bygninger, veier, anlegg og annen infrastruktur. I Norge har NCC virksomhet innenfor bygg og anlegg, industri og eiendomsutvikling.

Søk her

Kontaktpersoner:

Thomas Dahle
Adm. direktør, NCC Property Development AS
+47 982 39 924

Vis flere stillinger: