Prosjektleder til byggvirksomhet i vekst

AF Nybygg ble opprettet i 2017 som en egen forretningsenhet i AF Gruppen Norge AS med erfarne ressurser fra andre forretningsenheter i AF for å danne grunnlag for ytterligere vekst. AF Nybygg retter seg inn mot oppføring av nye komplette bygg. Prosjekt utføres innen boligbygg, offentlige bygg (skolebygg, omsorgsbygg, mv.), næringsbygg og andre typer nybygg. AF Nybygg utfører prosjekter i Stor-Oslo regionen, og primært i Oslo og Akershus.

FirmaAF Nybygg
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

AF Nybygg vokser og trenger flere erfarne ledere til vår byggvirksomhet.

Vi vil komme i kontakt med deg som har erfaring fra entreprenørbransjen, og som sitter i en prosjekt- eller anleggslederstilling i dag. Hos oss får du mulighet til å utvikle deg videre og bli del av et fremtidsrettet og nytenkende arbeidsmiljø. Føler du at du ikke kommer deg videre der du er i dag? Da er det kanskje hos oss du skal ta det neste steget i din karriere?

Vi vet at de som stiller nye spørsmål som regel finner nye svar. Derfor ønsker vi deg som ikke er redd for å leve ut nysgjerrigheten din med på laget vårt. Du har høyere teknisk utdannelse og erfaring fra å lede hele eller deler av byggeprosjekter, og du ser muligheter i bruk av ny teknologi og utstrakt bruk av BIM.

Som prosjektleder hos oss blir du ansvarlig for komplette nybyggsprosjekter over MNOK 100 for offentlige og private kunder. Din struktur og ledelse av prosjektorganisasjonen skal sørge for de gode resultatene, og du blir vår fremste kontaktperson og relasjonsbygger inn mot kunden.

AF Nybygg utvikler, prosjekterer og bygger offentlig og private næringsbygg samt boligbygg. Vår gjennomføringsmodell er tilrettelagt for å sikre kunder og samarbeidspartnere en kostnadseffektiv, sikker og kvalitetsoptimal prosjektgjennomføring. Du er derfor kommersielt anlagt, tenker sikkerhet i alle ledd og du brenner for å levere upåklagelig kvalitet.

Din personlige utvikling er avgjørende for vår videre vekst, og vi tilbyr derfor også kursing og kompetanseløft gjennom vårt eget lederutviklingsprogram og andre relevante kurs. I AF får du også konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. Våre ansatte gis også mulighet til å investere i bedriften gjennom fordelaktige aksje- og opsjonsprogram.

For ytterligere informasjon om stillingen kontakter du direktør Geir Flåta på 994 01 510 eller rekrutteringsansvarlig Sif Løvdal på 457 86 585.

Søk stilling

Vis flere stillinger: