Prosjektleder samferdsel

Sweco planlegger og former fremtidens byer og samfunn. Våre prosjekter realiserer bærekraftige bygg, effektiv infrastruktur og gir tilgang til strøm og rent vann. Med 15000 medarbeidere i Europa tilbyr vi kunden etterspurt kompetanse. Hvert år gjennomfører vi spennende prosjekter i drøyt 70 land over hele verden. Sweco er Europas ledende rådgivende arkitekt og ingeniørselskap med en omsetning på EUR 1,8 milliarder. Selskapet er børsnotert på Nasdaq Stockholm.

FirmaSweco Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist20.01.2019

Vi trenger engasjerte prosjektledere til vei og bane

Vi vet at du er flink

Tenk deg at du jobber i et flerfaglig og fleksibelt miljø med dyktige kolleger og høy grad av selvstyre. Du leder Swecos store og mellomstore prosjekter innen vei og bane og jobber med prosjekter fra utredningsnivå til byggeplan og oppfølging. I forbindelse med et intercity-prosjekt samarbeider du tett med aktører i to andre europeiske land, og du er den som skal holde trådene samlet. Utover å være et komplekst prosjekt faglig sett skaper også ulike språk, kulturer og arbeidsmetoder noen utfordringer. Hvordan går du frem for å få prosjektet i havn?

Som prosjektleder samferdsel i Sweco sørger du for at mål blir satt, forstått og omforent tidlig i en prosjektprosess, slik at fremtidens infrastruktur effektivt kan realiseres.

Sweco trenger flere prosjektledere innenfor både vei og bane i Norge, primært i Oslo. Vi har sterke fagmiljø, og vi trenger folk som kan lede interne prosjekter og kommunisere godt med oppdragsgiverne. Vi er på utkikk etter medarbeidere som jobber med byggeplan, og medarbeidere som jobber med utredning.

Hos Sweco garanterer vi spennende prosjekter. Nå jobber vi med Intercity Dovrebanen for Bane NOR, E6 Arnkvern-Moelv og E39 Mandal-Lyngdal for Nye Veier, Bybanen i Bergen samt trikkeprosjekter på Majorstua, Storgata og i Bispegata, for å nevne noen.

Vi er blant de beste på BIM/3d-prosjektering, og vi har en markedsledende prosjektledelsesmetodikk.

Dette kan du

Du står på for å finne innovative og smarte løsninger og er kanskje ingeniør, sivilingeniør eller landskapsarkitekt.

Du har jobbet et par gode år som leder av samferdselsprosjekter (vei, jernbane, trikk, t-bane) for enten byggherre, rådgiver eller entreprenør.

Du er like god på norsk og engelsk, og du er flink til å få folk med på notene.

I Sweco møter du dyktige kolleger og ledere som setter pris på meningene dine og konstruktive bidrag. Du tar ansvar i spennende prosjekter og får gode muligheter til å utvikle deg.

Kontaktpersoner:

Petter Skjelsbæk

Avdelingsleder

+4797538922

Petter.Skjelsbaek@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: