Prosjektleder / Prosjektutvikler

Linstow er et av landets ledende eiendomsselskap med klare vekstambisjoner. Selskapet har opparbeidet seg en posisjon som en solid aktør innen byutvikling gjennom utvikling av store komplekse prosjekter. Selskapet eier og forvalter eiendommer innenfor ulike segmenter som bolig-, kontor-, helse-, kjøpesenter-, hotell- og parkeringsvirksomhet. Selskapet har pr. i dag ca. 1000 ansatte i og utenfor Norge.

Konsernet er godt etablert og har finansiell styrke til videre vekst og utvikling. Linstow eies av Awilhelmsen AS, hvor Linstow er et av flere virksomhetsområder. Med solide eiere, betydelig kompetanse og humankapital er vi nå klare for å vokse videre i Norge og søker derfor:

FirmaLinstow
FylkeOslo
Søknadsfrist19.10.2020

Prosjektleder / Prosjektutvikler

Linstow AS har en stor del av sine aktiviteter i utlandet, men har betydelige vekstambisjoner i Norge. Selskapet har historisk vært med på byutviklingsprosjekter som Bjørvika og Aker Brygge - som dels har endret vårt bruksmønster og opplevelse av det offentlige rom, og som har gitt byens silhuett en ny identitet.

Linstow har i dag flere store prosjekter under utvikling og vi har ambisjonen om å øke porteføljen ytterligere de neste årene. For å lykkes med veksten ønsker vi å styrke prosjektteamet vårt med en prosjektleder/ prosjektutvikler som kan lede utviklingsarbeidet for et større bygg, eller et område, frem til byggestart og som også kan være prosjektleder for gjennomføringen av prosjektet.

Ansvar:

Du vil få et selvstendig ansvar knyttet til utviklingsarbeid på områdenivå og/ eller prosjektgjennomføringen for et bygg med mål om å utvikle ettertraktede eiendommer med høy lønnsomhet

Vi tror du har:

  • Solid kommersiell erfaring fra eiendomsutvikling/ entreprenørsiden

  • Bakgrunn fra å bidra i komplekse utviklingsprosjekter/ byggeprosjekter
  • Samarbeidsegenskaper
  • Evne til å kunne se helheten i et prosjekt
  • Kontraktuell forståelse
  • Kunne forhandle, spille på relasjoner og få til løsninger på tvers av ulike interessegrupper
  • Teknisk utdanning på masternivå, helst arkitekt eller siv.ing
  • IT - kompetanse
  • Der er ønskelig med kjennskap til BIM-prosesser og verktøy MS Prosjekt eller lignende planleggingsverktøy
  • Kompetanse innenfor Breeam miljøstyringssystem

Hos Linstow AS får du:

Som prosjektleder/ prosjektutvikler får du mulighet til å jobbe med utviklingsprosjekter som krever all din erfaring og kunnskap i et ressurssterkt selskap med store ambisjoner. I Linstow vil du synes, - utgjøre en stor forskjell, - samt få stor innvirkning på selskapets videre utvikling. Selskapet har et godt arbeidsmiljø, en sentral beliggenhet på Tjuvholmen i Oslo og har gode betingelser og utviklingsmuligheter.

Ta gjerne en konfidensiell og uforpliktende prat med våre rådgivere i Dfind AS, Per Ivar Elton på tlf. 909 20 462, eller Jon Gabrielsen 400 21 435.

Søk stilling

Vis flere stillinger: