Prosjektleder / Prosjekteringsleder

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

FirmaRambøll
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist16.10.2019

Vi inviterer deg til å ta i bruk din/ditt erfaring fra byggeprosjekt i en stilling hvor du blir en del av Norges ledende prosjektledermiljø med ca 150 kollegaer. For denne rollen trenger du relevant høyere utdanning og minimum 3 års erfaring som prosjektleder eller prosjekteringsleder fra BA-næringen, gjerne fra offentlig byggherre eller entreprenør. Er du vår nye Prosjektleder / Prosjekteringsleder?

Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår Prosjektleder-avdeling

Som vår nye Prosjektleder / Prosjekteringsleder blir du en del av et bredt sammensatt fagmiljø innen prosjektledelse, prosjekteringsledelse, byggeledelse og prosjektstøttefag. Prosjektledelse er et uttalt satsningsområde i Rambøll, og alle tverrfaglige prosjekter skal ledes av personer tilknyttet dette miljøet.

Et sterkt prosjektledermiljø med et av landets største rådgiverteam i ryggen gir oss et unikt utgangspunkt for å levere tjenestene kunden etterspør. Våre avdelinger leverer tjenester til både offentlige og private aktører innen bygg, samferdsel og eiendomsutvikling. Hos oss vil du kunne jobbe med prosjekter i alle størrelser gjennom alle faser. I våre oppdrag vil du kunne ivareta rolle både som prosjektleder, prosjekteringsleder eller byggherreombud for våre kunder i offentlig eller privat sektor. Du vil også ha mulighet til å lede Rambølls tverrfaglige prosjekteringsgrupper i prosjekteringsoppdrag. Prosjektene våre er hovedsakelig i Bergen og Hordaland, men med muligheter for å delta i interessante prosjekter i resten av Norge og i utlandet.

Rambøll i Bergen har 130 ansatte og i prosjektlederavdelingen vår i Bergen vil du få ca. 20 kollegaer. Vi har en spennende prosjektportefølje og et meget godt arbeidsmiljø. Avdelingen er bredt sammensatt av prosjektledere, byggeledere, prosjekteringsledere og prosjektstøttefag. Faglig utvikling og sosialt samhold er viktig for oss på avdelingen slik at vi lærer av hverandre, stadig blir bedre, og har det gøy på jobb.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

  • Prosjektleder for byggeprosjekter
  • Prosjekteringsleder for tverrfaglige prosjekteringsoppdrag
  • Byggherreombud/byggeleder

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

  • Erfaring fra bruk av BIM i byggeprosjekter.
  • Erfaring fra bygg med spesielle miljøkrav.
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk.

I denne rollen vil det være en fordel om du også er faglig engasjert, kvalitetsbevisst, fremtidsrettet og selvstendig. Du er nok også ryddig, har integritet og er nysgjerrig av natur.

Velkommen til vår divisjon for bygg & arkitektur

Vi er et av verdens ti ledende firma innen bygningsprosjektering, og jobber årlig på mer enn 10 000 byggeprosjekter. Våre 4000 fageksperter fra hele verden har spesialisert seg på å skape innovative og bærekraftige bygg som det er godt å bo og jobbe i. Vi legger ekstra vekt på å balansere de kulturelle, sosiale og fysiske aspektene ved byggene, for å skape verdi for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 16.10.2019.

Har du spørsmål?

Kontakt Avdelingsleder Hans-Kristian Jacobsen, tlf: 932 04 881.

Søk stilling

Vis flere stillinger: