Prosjektleder/Prosjekteringsleder/Byggeleder

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

FirmaRambøll
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist26.01.2019

Rambøll har et av Norges ledende prosjektledermiljø med ca. 150 ansatte. Vi er et bredt sammensatt fagmiljø innen prosjektledelse, byggeledelse, prosjekteringsledelse og prosjektstøttefag. Prosjektledelse er et uttalt satsningsområde i Rambøll, og alle tverrfaglige prosjekter skal ledes av personer tilknyttet dette miljøet.

Et sterkt prosjektledermiljø med et av landets største rådgiverteam i ryggen gir oss et unikt utgangspunkt for å levere tjenestene kunden etterspør. Våre avdelinger leverer tjenester til både offentlige og private aktører innen bygg, samferdsel og eiendomsutvikling.

Vår bransje er i sterk utvikling, og digitalisering er et viktig satsningsområde for oss fremover, noe som også vil bidra til å forandre prosjektleder/prosjekteringslederrollen i årene som kommer. Rambøll er blant annet med på Statsbygg sin første Digibygg-satsning og har vært med på å gjennomføre Kunsthøyskolen i Bergen som er det fremste helhetlige LEAN-prosjektet i Norge.

I Trondheim har vi vært med på etableringen av nye Heimdal videregående skole og HIST Teknologibygg. Vi er nå involvert i etablering av ny fabrikk for Norsk kylling, Nye Røros videregående skole, Rosendal teater, Ranheimsfjæra Bhg, Lyngården, Tempeveien 22, Aspåsen videregående skole, Stjørdal Helsehus, Rennebu sykehjem, og ulike boligprosjekter for Heimdal bolig.

Om stillingen

På grunn av stor oppdragsmengde ønsker vi nå å styrke vår avdeling i Trondheim med erfarne prosjektledere, byggeledere og prosjekteringsledere.

Hos oss vil du kunne jobbe med prosjekter i alle størrelser gjennom alle faser. I våre oppdrag vil du kunne ivareta rolle både som prosjektleder, byggeleder, prosjekteringsleder eller byggherreombud for våre kunder i offentlig eller privat sektor. Du vil også ha mulighet til å lede Rambølls tverrfaglige prosjekteringsgrupper i prosjekteringsoppdrag.

Prosjektene våre er hovedsakelig i Trondheim og Trøndelag, men med muligheter for å delta i interessante prosjekter i resten av Norge og i utlandet.

Vi er 11 kollegaer i avdelingen i Trondheim. Vi har en spennende prosjektportefølje og et meget godt arbeidsmiljø. Avdelingen er bredt sammensatt av prosjektledere, byggeledere, prosjekteringsledere, SHA-rådgivere, ITB rådgivere og personell som jobber med tilstandsanalyser og Due Dilligence. Faglig utvikling og sosialt samhold er viktig for oss på avdelingen slik at vi lærer av hverandre, stadig blir bedre, og har det gøy på jobb.

Hvem vi søker

Du har relevant høyere utdanning og minimum 5 års erfaring som prosjektleder og/eller byggeleder fra BA-næringen, gjerne fra offentlig byggherre eller entreprenør. Du er faglig engasjert, kvalitetsbevisst, fremtidsrettet og selvstendig. Vi vil spesielt vektlegge personlige egenskaper, gode kommunikasjonsevner, ryddighet, integritet og nysgjerrighet.

Erfaring som vil bli vektlagt:

  • Erfaring fra bruk av BIM og Lean i byggeprosjekter.
  • Erfaring fra offentlige og private formålsbygg.
  • Erfaring med SHA-rollen
  • Erfaring med ITB-rollen
  • Erfaring fra bygg med spesielle miljøkrav.
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk.

Rambøll tilbyr

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger.

Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på” Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene.

Velkommen som søker!

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Kontaktperson:

Hans Olav Endal

E-postadresse: hans-olav.endal@ramboll.no

Telefonnummer: +47 90644895

Søk stilling

Vis flere stillinger: