Prosjektleder og prosjekteringsleder

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 37 milliarder kroner, og halvparten av de 8 200 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

Stillingen inngår i Veidekke Bygg, som driver landsdekkende byggevirksomhet for private og offentlige kunder. Virksomheten bygger boliger, yrkesbygg, skoler og andre offentlige bygg. Årlig omsetning er NOK 14,4 milliarder (2019), og virksomheten har ca. 2 700 ansatte, hvorav 1 500 fagarbeidere og 1 200 funksjonærer.

Avdelingskontoret i Volda ble etablert i 1998 og tilhører vårt forretningsområde Sogn og Fjordane. Veidekke Bygg utfører bygg- og anleggsoppdrag innen alle kontraktsformer, med vekt på total-, hoved- og samspillsentrepriser. Våre referanseprosjekt favner om både kjøpesentre, bolig- og næringsbygg, offentlige bygg, signalbygg, kraftverk og dammer. Virksomheten i tidligere Sogn og Fjordane ledes fra kontoret i Sogndal, og vi har avdelingskontor i Volda, på Sandane og i Førde. Veidekke Bygg har 75 ansatte i tidligere Sogn og Fjordane, og en omsetning på ca 300 millioner kroner.

For oss er samarbeid, involvering og kontinuerlig forbedring kjerneområder i utviklingen vår der våre lange tradisjoner som både produksjonsbedrift og kundeorientert prosjektutvikler knyttes samen med høyt miljøfokus, digitalisering og bruk av nye verktøy og prosesser.

FirmaVeidekke Bygg
FylkeMøre og Romsdal
StedVolda
Søknadsfrist18.10.2020

Veidekke Bygg Volda søker deg som elsker flinke folk og spennende prosjekter. Vi ser etter deg som trigges av utfordringer, liker samarbeid og involvering og fremragende byggeprosesser. Vi har et stort fokus på forbedringsarbeid i alle ledd, digitalisering og miljø. Alle våre ansatte har stor påvirkning på utvikling av bedriften.

Hva?

Veidekke Bygg Volda ønsker å styrke laget med en erfaren prosjektleder og en prosjekteringsleder. Disse posisjonene inngår i prosjektenes ledergruppe og samarbeider tett med hverandre. Veidekke har et sterkt fokus på menneskene i organisasjonen og forventer at du er med og bidrar til å gjøre oss bedre som bedrift. Vi har stort fokus på innovasjon og samarbeider både på tvers av prosjekt og distrikt. Vi jobber med prosjekter i flere kategorier, blant annet private næringsbygg, offentlige formålsbygg, bolig og anleggsrelaterte prosjekter.

Som prosjektleder vil du ha det overordnede ansvaret for prosjektene og i tillegg delta i tilbudsarbeid/markedsarbeid og prosjektutvikling. Du vil ha kundeansvar og du vil ha det overordnede personal-, økonomi- og HMS-ansvaret i prosjektene. Du vil jobbe i team sammen med dyktige medarbeidere i Veidekke og leverandører/UE/rådgivere. Som prosjektleder inngår du i vårt PL-nettverk.

Som prosjekteringsleder vil du inngå i prosesser fra prosjektutvikling, samspill og tilbud til ledelse av hele prosjekteringsgruppen i gjennomføring. Internt i prosjektene vil du få en sentral posisjon med stort handlingsrom i ledelsen, og ellers jobbe tett med våre øvrige dyktige og kreative medarbeidere. Eksternt vil du jobbe tett med mange relasjoner til arkitekter, rådgivere, underentreprenører, leverandører og ikke minst opp mot kundene.

Du vil inngå i vårt eget PGL-nettverk. Vi praktiserer blant annet Virtual Design and Construction (VDC) og Veidekkes eget konsept for involverende planlegging i prosjektering (IPP).

Vi søker deg som har både en teoretisk og praktisk bakgrunn og erfaring. Vi tenker at følgende er sentrale områder du kjenner deg igjen i, trives med og utfordres av:

 • Resultatorientert, liker å være med på vinnerlaget
 • Innovativ, fokusert på forbedringer
 • Godt humør, arbeidsvillig, handlekraftig, liker å jobbe i team og samarbeider godt med andre
 • Kreativ, inspirerende, strukturert og løsningsorientert. Liker å lede
 • Høyere utdanning. Erfaring kan kompensere for lavere utdanning
 • Erfaring fra entreprenør, rådgiver og/eller byggherre vil være en stor fordel
 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne (på norsk)
 • Aktiv bruker av digitale verktøy og delaktig i den digitale utvikling generelt
 • Trives i et hektisk og miljø, blant både yngre og mer voksne
 • God kommersiell forståelse
 • Trives både i felten, på brakka og kontoret

Vi ønsker å få med deg med høy grad av gjennomføringsevne. Du må ønske å utvikle deg selv og teamet. Du må ta eierskap til prosjektene, er analytisk og evner å motivere, se muligheter, være resultatbevisst og kreativ. Det er viktig at du er initiativrik og handlekraftig. I Veidekke får du ansvar om du tar ansvar. Gode idèer, godt samspill og involvering er sentralt hos oss. Kort fortalt: Du er en leder med stort pågangsmot, er beslutningsdyktig og en god lagspiller.

Hvorfor oss?

Du får jobbe med spennende prosjekter sammen med kollegaer i et sterkt faglig miljø i Volda. Vi ønsker å være en organisasjon der alle blir sett, der det er stor frihet, der det er mulighet for involvering og utvikling, der man får ansvar og tillit og der kunde, HMS og kontinuerlig forbedring står øverst på agendaen. Vi mener det er viktig å ha det gøy på jobben og vi liker både teknikk og folk!

Vi tilbyr

Du får konkurransedyktige betingelser herunder bonusordning, aksjeordning, bedriftshytter, kursprogram, faglige nettverksgrupper og ulike sosiale arrangementer. Vi har også gode pensjons- og forsikringsordninger i Veidekke og du vil sammen med alle andre kollegaer få mulighet til å eie egen bedrift.

Du vil inngå i en organisasjon med godt humør og stå-på-vilje der det er en god blanding av unge og erfarne innen mange fagfelt.

Vi setter pris på at du merker søknaden din med hvilken stilling du er interessert i.

Kontaktpersoner:

Rune Eikrem, Avdelingsleder

913 40 509

Christine Aagård Midthjell, HR-konsulent

916 12 897

Søk stilling

Vis flere stillinger: