Prosjektleder og Leder av serviceavdeling til entreprenørfirma

Sonar Bemanning er et bemannings- og rekrutteringsbyrå med hovedkontor i Oslo og avdelinger i Sandvika, Drammen, Larvik, Hamar og Gjøvik.
Sonar ble opprettet i 2005 og består i dag av 26 dedikerte bemannings- og rekrutterings-spesialister med mange års erfaring i å finne riktig kandidat til jobben. Vi i Sonar har som mål å levere på kvalitet, kompetanse og tilstedeværelse innen bemanning og rekruttering. Dette betyr at alle våre kunder og kandidater blir ivaretatt på en trygg og profesjonell måte gjennom hele rekrutteringsprosessen.

Firma Sonar Oslo
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Vår kunde er et velrenommert, mellomstort entreprenørselskap i Oslo som utfører alle typer entrepriseoppdrag innen bygg som total- eller hovedentreprenør. Bedriften har opparbeidet svært god kompetanse på rehabilitering og ombygging. De ønsker å styrke sin organisasjon og søker nå etter en erfaren prosjektleder og en leder til Serviceavdelingen.

Arbeidsoppgaver

Prosjektleder

Ansvar og oppgaver:

Som prosjektleder har du en svært sentral rolle i organisasjonen. Du har totalansvar for prosjektet fra start til overlevering. Du leder prosjekt med vekt på planlegging, fremdrift, økonomi, kvalitet og lovverk. Som prosjektleder er det ditt ansvar å påse at interne og eksterne retningslinjer blir etterlevd. Du har ansvar for at produksjonen utføres i henhold til krav om tid, kvalitet, ytre miljø og HMS.

Du trives med en variert hverdag: alt fra å inngå kontrakter til å planlegge effektiv produksjon for deretter å motivere medarbeidere til å yte maksimalt for å innfri våre kunders forventninger.

Leder Serviceavdeling

Ansvar og oppgaver:

Vår serviceavdeling tar seg av reklamasjoner og mindre prosjekter Avdelingen teller i dag 4 personer, men vi har ambisjoner om å styrke avdelingen. Som Leder av Serviceavdelingen vil du ha en sentral rolle i denne prosessen. Du har personalansvar for avdelingens ansatte og totalansvar for avdelingens prosjekter fra start til overlevering. Du leder avdelingen med vekt på planlegging, fremdrift, økonomi, kvalitet og lovverk. Som leder er det ditt ansvar å påse at interne og eksterne retningslinjer blir etterlevd. Du har ansvar for at produksjonen utføres i henhold til krav om tid, kvalitet, ytre miljø og HMS.

Du trives med en variert hverdag: alt fra kontakt med kunder, inngå kontrakter til å planlegge effektiv produksjon for deretter å motivere medarbeidere til å yte maksimalt for å innfri våre kunders forventninger.

Ønskede kvalifikasjoner

For begge stillingene:

Vi ser etter deg som har:

  • erfaring som prosjektleder, byggeleder, anleggsleder eller prosjektingeniør fra byggebransjen på entreprenørsiden.
  • relevant utdannelse som sivilingeniør eller ingeniør
  • god økonomisk forståelse for styring av større prosjekter
  • gode samarbeidsevner og lederegenskaper.
  • gode norsk- og engelskkunnskaper, skriftlig og muntlig

Vi tilbyr

Det tilbys konkurransedyktige betingelser med bonusavtale, utfordrende arbeidsoppgaver og et uformelt, engasjert og faglig sterkt miljø.

Søknader vurderes fortløpende og aktuelle kandidater vil høre fra oss innen kort tid.

Har du spørsmål til stillingene, kan du kontakte Tormod Høydahl i Sonar Search & Selection, tlf 93 06 60 07, mail toh@sonar.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: