Prosjektleder med stor interesse for tre


Splitkon AS er en bedrift i vekst som holder til på Åmot i tidligere Buskerud fylke, samt et utkappingslager i Hommelvik i Trøndelag. Splitkon produserer og leverer alle nødvendige tegningsunderlag, samt limtre og krysslimt tre – KL-tre - (massivtre) for alle typer konstruksjoner. Kombinasjonen av limtre og KL-tre gir våre konstruktører mulighet til å skape bygg med store spennvidder og åpne arealer. Selskapet har 60 ansatte og en sterkt økende årsomsetning. For å møte markedets etterspørsel av KL-tre har Splitkon ferdigstilt en ny, stor og moderne fabrikk på Åmot. Dette er det største løftet innen norsk treforedlingsindustri på mange år!

For mer informasjon: www.splitkon.no

Firma Splitkon
FylkeViken
StedÅmot i Modum
Søknadsfrist11.08.2020

Har du lyst til å arbeide med markedets mest miljøvennlige og fremtidsrettede produkt som «alle» vil ha? Bli kollega med oss på verdens største massivtre-fabrikk, det største løftet innen norsk treforedlingsindustri på mange år? Være med å forme din egen stilling og avdelingen? Frister dette og du mener ha de rette kvalifikasjonene, vil vi gjerne høre fra deg!

Dine viktigste arbeidsoppgaver:

Splitkon er inne i en meget spennende fase med ny fabrikk samtidig som markedet for massivtre er i kraftig vekst. Som prosjektleder vil du sammen med dine kolleger i prosjekteringsavdelingen ha ansvaret for å ivareta og lede gjennomføringen av store og små prosjekter som Splitkon har inngått avtaler om. Stillingen forutsetter et nært og fleksibelt samarbeid med sentrale ressurser internt og ulike målgrupper eksternt.

Andre viktige arbeidsoppgaver i stillingen:

 • Ha det operative ansvaret for egne prosjekter og kunden
 • Koordinere grensesnittet mellom salg, prosjektering og produksjon, samt ut mot byggeplass og oppdragsgiver
 • Fremdriftsplanlegging, oppfølging og evaluering av egne prosjekter
 • Økonomisk oppfølging, kvalitetskontroll og rapportering
 • Forhandlinger med underleverandører
 • Deltagelse i kundemøter, prosjektering- og byggemøter
 • Bistå salg/marked i tilbudsfasen ved behov

Det vil være noe reisevirksomhet i stillingen.

Kandidaten vi ser etter:

Kandidater til stillingen har byggeteknisk utdannelse, minimum teknisk fagskole, og prosjektleder-erfaring fra entreprenørbransjen. Kunnskap om hvordan byggeplassen fungerer forutsetter vi at du har. Kontrakt- og forhandlingserfaring vil også være viktige kriterier i utvelgelsen. Det forventes ellers at du har generelt gode dataferdigheter samt behersker norsk både skriftlig og muntlig. Interesse for tre som konstruksjonsmateriale og miljø i et fremtidsperspektiv er et pluss. Lang relevant prosjektledererfaring kan kompensere for mangelfull teoretisk utdannelse.

Splitkon ønsker å knytte til seg en ryddig og strukturert prosjektleder med interesse for industri og bærekraft. Du har høy gjennomføringsevne, et stort engasjement og trives med en hektisk og variert hverdag. Som person er du løsningsorientert og en utpreget lagspiller som er innstilt på å samarbeide med mennesker i ulike kulturer, miljøer og situasjoner.

Lokal tilknytning og bostedsadresse er en fordel for søkere til stillingen.

Splitkon tilbyr:

 • Du får være med å utvikle morgendagens byggeri i Norge innenfor det «grønne skiftet».
 • Du får arbeide med markedets mest miljøvennlige, bærekraftige og fremtidsrettede produkt.
 • Du får arbeide med produkter som «alle» vil ha – markedet er i eksplosiv vekst.
 • Du blir ansatt i verdens største enkeltstående massivtre-fabrikk og blir en del av det største løftet innen norsk treforedlingsindustri på mange år.
 • Du får være med å forme din egen stilling og avdelingen
 • Du får arbeide sammen med kompetente kolleger i et miljø som er hektisk, uformelt og trivelig.

Ved spørsmål, kontakt Personal Utvelgelse AS:

Trond Mangård Olsen
Seniorrådgiver
tmo@pu.no
907 62 253

Søk stilling

Vis flere stillinger: