Prosjektleder med erfaring fra vegprosjekter, Stavanger

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1100 medarbeidere. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

Firma COWI
FylkeRogaland
StedStavanger
Søknadsfrist02.02.2019

Ønsker du å jobbe på noen av Norges mest komplekse prestisjeprosjekter? De neste årene jobber vi sammen med bransjens mest ambisiøse byggherrer, entreprenører og rådgivere på prosjekter som E16 Bjørum - Skaret, E18 Rugtvedt - Dørdal og Fornebubanen. Vi har derfor behov for en senior prosjektleder med erfaring fra vegprosjekter.

DU FÅR LEDE SPENNENDE PROSJEKTER OG BIDRA TIL Å UTVIKLE VÅRT DYKTIG FAGMILJØ

Den store aktiviteten innenfor samferdselssektoren fører til økt etterspørsel etter våre tjenester innenfor plan og infrastrukturtjenester, og behovet for en styrket lokal tilstedeværelse blir større. Som prosjektleder vil du lede våre store og mellomstore prosjekter, gjerne i samarbeid med eksterne underleverandører eller partnere. Kjennetegnet for mange av våre prosjekter er at de er komplekse, flerfaglige, store og av stor samfunnsmessig betydning.

COWIs kompetanse innen veg- og gateplanlegging er multidisiplinære. Vi dekker alle fagområder fra innledende fase på idéstadiet, til drift av ferdig anlegg. Vi har lang erfaring med å jobbe med prosjekter på tvers av geografi, noe som gir muligheter for å delta i prosjekter over hele landet, også store nasjonale og internasjonale prosjekter. Med et stort spenn i både størrelse og faglig innhold, vil du hos oss finne gode muligheter til å jobbe med faglig utfordrende oppgaver sammen med andre dyktige kollegaer.

DU DRIVER PROSESSER VIDERE OG EVNER Å SKAPE TILLITT

Vi ser etter deg som er i stand til å lede store og mellomstore komplekse, tverrfaglige prosjekter, og bidra til å styrke vår markedsposisjon i Stavanger-regionen. Du er dyktig på å drive prosesser og sikre at helheten i prosjektet blir ivaretatt, samt mestrer koordinering, planlegging, målstyring og ledelse av prosjektmedarbeidere. Du har minimum 5 års erfaring og gjerne bakgrunn fra byggherre, entreprenør eller rådgivende ingeniørfirma.

I tillegg kan du gjenkjenne deg i flere av følgende utsagn:

 • Du er tillitsskapende og har solid forretningsforståelse
 • Du evner å dele erfaringer og kompetanse med kolleger
 • Du tilegner deg ny kunnskap raskt
 • Du er nøyaktig og kvalitetsbevisst
 • Du har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
 • Du trives med å jobbe i tverrfaglige team

COWI SOM ARBEIDSPLASS

COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Du får jobbe med noen av Norges mest komplekse prosjekter og sterkeste fagmiljøer. Vi har blant annet fått i oppdrag å planlegge Regjeringskvartalet, Fornebubanen, nytt sykehus i Stavanger og nytt sykehus i Drammen. I tillegg har vi rammeavtaler med de fleste offentlige kundene både nasjonalt og lokalt. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

 • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter.
 • Vi leder utviklingen i bransjen gjennom nye og innovative løsninger på fagfelter, prosesser og bruk av digitale verktøy.
 • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger.
 • Interne kompetansenettverk med samarbeid på tvers av fagfelt og regioner.
 • Fleksibel arbeidstid.
 • Moderne kontorlokaler og fasiliteter.
 • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser.
 • Vi arrangerer sosiale aktiviteter og arrangementer, og disponerer flotte bedriftshytter.
 • COWI tilbyr utdanningsprogrammer innenfor faglig utvikling, prosjektledelse, linjeledelse og markedsføring/utvikling. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle ferdigheter hos de ansatte, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve arbeidsplassen som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner.

Arbeidssted: Stavanger

Kontaktperson: Erik Handal Nilsen (Seksjonsleder), Epost: ehnn@cowi.com, Tlf: 976 32 762.

Søk stilling

Vis flere stillinger: