Prosjektleder med erfaring fra bygg-/anleggsprosjekter

ÅF Advansia er ledende i Norge innen prosjekt- og byggeledelse av store, komplekse landbaserte bygg- og anleggsprosjekter. Vi er i dag 280 ansatte, de fleste med mastergrad innen bygg/tekniske fag. De aller fleste av våre medarbeidere jobber i team som representant for offentlige byggherrer i roller som prosjektledere og byggeledere. Vi har gjennom mange år videreutviklet vårt kvalitetssystem med utgangspunkt i praktisk erfaring fra prosjektene, og er sertifisert iht. ISO 9001, ISO 14001 og OHSAS 18001. Bærekraft, miljø og sikkerhet blir høyt prioritert. Vår siste medarbeiderundersøkelse bekrefter at du vil få høyt motiverte kolleger som opplever at de får brukt sin kompetanse og som ser at de får gode muligheter for videreutvikling i et positivt og faglig sterkt arbeidsmiljø.

ÅF Advansia er engasjert i mange spennende prosjekter – blant annet den nye terminalen på OSL, Campus Ås, nytt Munch-museum, Nye Deichmanske hovedbibliotek, nytt sykehus for LHL på Gardermoen, rehabilitering av Stortinget samt flere utdannings- og idrettsbygg.

Vi etablerte oss i 2016 med eget regionkontor i Trondheim gjennom oppkjøp av Optiman Prosjektledelse AS, som nå heter ÅF Advansia Midt-Norge. Vi skal satse videre på den etablerte kulturen, men også utvide prosjektporteføljen med nye oppdrag innenfor samferdsel, energi og flyplassutbygging. Sentralt i dette er rammeavtalen om å levere prosjekt- og byggeledelse til Kampflybasen på Ørlandet. Vi har også mange andre spennende prosjekter i Trondheim, blant annet Power-House, Offentlig Servicekontor Øst, BI Trondheim, Rambøllbygget, Nye Nidarøhallen, Lade Skole, NTNU Lærerutdanninga og Trondheim interkommunale helsevakt.

Firma ÅF Advansia
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist17.12.2016

Nå styrker vi staben ytterligere og søker erfarne og engasjerte prosjektledere som kan ta selvstendig ansvar for større byggeprosjekter, fortrinnsvis i Trondheim.

Hvem er du?

Du er inspirerende, sosial, liker teamarbeid og er god til å kommunisere på norsk muntlig og skriftlig. Du er en tydelig leder av team og enkeltmennesker samtidig som du koordinerer faglig arbeid på en trygg og stø måte. Du jobber strukturert, finner løsninger og er en selvstendig pådriver i prosjekter.

Du vil få ansvar for å følge opp byggeprosjekter fra A-Å, på vegne av oppdragsgiver. For å utføre dette arbeidet på best mulig måte ser vi for oss at du har følgende bakgrunn/kompetanse:

  • Bachelor/Master i bygg/tekniske fag
  • Minimum 5 års erfaring fra byggeledelse/prosjektledelse og/eller prosjekteringsledelse hos PA-firma, byggherre eller totalentreprenør.
  • Erfaring med kontraktsoppfølging, risikostyring, fremdriftsplanlegging og -styring
  • God kjennskap til prosesser for prosjektgjennomføring
  • Gjerne kunnskap/brukerkompetanse innen:

  • LEAN (industrialisert bygging)
  • BREEAM-NOR, evt andre miljøsertifiseringer
  • BIM (strategier og prosjektstyring)

Vi tilbyr

Vi søker deg som ønsker å bidra i videre utvikling av ÅF så vi kan løse våre kunders behov stadig bedre.

Vi kan tilby deg utviklingsmuligheter på en arbeidsplass med høyt motiverte og dyktige kolleger, spennende prosjekter og utfordrende arbeidsoppgaver.

Om selskapet

ÅF er et ingeniør- og konsulentselskap med oppdrag innen energi, industri og infrastruktur. Vi har siden 1895 bidratt til våre kunders utvikling og fremgang. Gjennom å kombinere ulike teknologiområder og kompetanser skaper vi lønnsomme, innovative og bærekraftige løsninger for en bedre fremtid. Vår base er i Europa men vår virksomhet og våre kunder finnes i hele verden.

ÅF - Innovation by experience.

Søk på stillingen her

Kontaktinformasjon

Hilde Bohinen
Hilde.Bohinen@afconsult.com

Vis flere stillinger: