Prosjektleder/ingeniør elkraft

Haneseth Prosjekt AS (sus) er et nytt selskap under etablering i Haneseth-gruppen. Selskapets strategi er å levere elektro/automasjon - og totaltekniske løsninger til prosjekter i hele Norge. Selskapets filisofi er å optimalisere prosjektgjennomføringen i et eget prosjektselskap. Selskapets grunnpilar er å sikre kvalitet, proffesjonalitet, gjennomføringsevne og lønnsomhet. Selskapet vil være en del av Haneseth-gruppen. I gruppen er vi for tiden 8 elektroselskaper godt spredt i Nord-Norge, med 210 ansatte. Disse vil kunne være viktige samarbeidspartnere i gjennomføringsfasen.

FirmaHaneseth Prosjekt
FylkeNordland
StedBodø
Søknadsfristsnarest

Du må kunne:

Prosjektledelse. Du må være fleksibel, kunne påta deg reiseoppdrag, og kunne legge til rette for anleggsleder/basmontør, og montører generelt i prosjektet. Du må være glad i dine kunder, og din arbeidsgiver, og like å jobbe med mennesker.

Prosjektsted vil variere fra prosjekt etter prosjekt, men fortrinnsvis i Nord-Norge, eller i Norge.

Du må kunne beherske norsk og engelsk muntlig, og helst også skriftlig.

Vi kan tilby:

Du kan ha bosted der du måtte ønske det, og du kan få ha hjemmekontor, etter nærmere avtale. Du skal jobbe sammen med Haneseth-gruppens lokale ledere, og/eller andre aktører innen byggebransjen. Vi har gode pensjons- og forsikringsordninger. Vi tilbyr bilordning som brukes i forbindelse med prosjektavvikling. Vi tilbyr rett mann/kvinne gode betingelser med mulighet for bonusordninger. Fleksibel arbeidstidsordning.

Vi er flexibel - du er flexibel.

Synes du noe av dette hørtes interessant ut, så sender du en søknad til Steinar Nesheim, sn@haneseth.no eller Per Gårseth, pg@haneseth.no eventuelt: Haneseth Holding AS, Pb. 184, 8001 Bodø.

Vis flere stillinger: