Prosjektleder grunnarbeid og anleggsprosjekter

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss – Beyond Construction!

Firma NCC Infra Services
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist15.01.2017

NCC Infra Services har sin kjernevirksomhet innen veiservice, drift og vedlikehold av uteomhusarealer samt grunnarbeidsprosjekter. NCC har en strategi om å vokse innenfor segmentene grunnarbeid og mindre anleggsprosjekter. I den forbindelse søker Område Vest prosjektleder til grunnarbeids- og anleggsprosjekter ved vårt kontor i Bergen.

PROSJEKTLEDER GRUNNARBEID OG ANLEGGSPROSJEKTER

En stilling som prosjektleder i NCC består av en rekke varierte arbeidsoppgaver. Du vil være ansvarlig for marked- og kundeoppfølging, kalkulasjon og anbudsregning samt planlegging og styring av entreprise. Du skal styre og følge opp HMS, fremdrift, kvalitet og økonomi i våre prosjekter. Videre vil du ha ansvar for inngåelse og oppfølging av avtaler og kontrakter, og du vil også delta i byggemøter med oppdragsgiver.

For å trives hos oss i NCC, må du ha et positivt engasjement, våge å tenke nytt og være tydelig med egne meninger. Du er løsningsorientert, og vet at struktur og planmessighet sammen med teamfokus fører til gode resultater.

Som prosjektleder er det avgjørende at du har:

  • relevant erfaring fra prosjektrettet virksomhet
  • utdannelse som sivilingeniør, anleggsingeniør eller fra fagskole. Relevant praksis kan kompensere for dette
  • god forretningsforståelse og er resultatorientert
  • gode samarbeidsevner internt og eksternt

Stillingen rapporterer til områdesjef.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt anleggsmiljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar.

Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med oss - se kontaktdetaljer. Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt søknadssystem.

Søknadsfrist: 15. januar 2017

NCCs visjon er å fornye vår bransje og levere de beste bærekraftige løsningene. Vi utvikler, bygger og selger fremtidens miljøer for bolig, arbeid og kommunikasjon. Ærlighet, tillit, respekt og skaperevne er verdiene som gjennomsyrer arbeidet for våre 18 000 medarbeidere.

Søk her

Kontaktpersoner:

Haakon Skretteberg
HR-sjef
+47 932 42 026
haakon.skretteberg@ncc.no

Trond Lomsøy
Områdesjef
+47 945 07 878
trond.lomsoy@ncc.no

Vis flere stillinger: