Prosjektleder for firma i vekst

FirmaJobZone for kunde
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
SøknadsfristSnarest

 

For en spennende kunde i vekst søker vi nå etter en prosjektleder. Muligheter for snarlig oppstart.

Kandidaten vil mest sannsynlig bli introdusert for et nytt fagfelt, så vi er interessert i deg som er motivert til å lære noe nytt og kan sette seg inn i et nytt fagområde. Vi oppfordrer derfor også nyutdannede til å søke.

 

Arbeidsoppgaver

  • *  Du vil etterhvert få ansvar for prosjekter, samt drive kontakt og informasjonsarbeid og konsulentvirksomhet ovenfor kundene.
  • *  Du vil ved siden av dette bli kjent med flere sider av bedriften og det forventes at man bidrar på andre tjenesteområder.

 

Kvalifikasjoner

  • *  Vi forventer at du er utdannet på bachelor eller masternivå, mens studieretning kan vi være mer åpne på.
  • *  Du må ha gode IT ferdigheter, god på MS Office og kunne sette deg inn i relevante verktøy raskt.
  • *  Stillingen innebærer en del reisevirksomhet og ca. 100 reisedøgn/år.
  • *  Førerkort kl B.

 

Personlige egenskaper

  • *  Vi ser etter deg som er fleksibel, pålitelig og fremoverlent og kan håndtere flere baller i lufta i en hektisk arbeidshverdag. Du må være tydelig og god på kommunikasjon og trives både med selvstendig arbeid og samarbeid med andre. Du er i ditt rette element når du får organisere større prosjekter med flere deltakere og sørge for at dette kommer trygt i havn.

 

Språkkunnskaper

[Flytende norsk og engelsk]

 

Vi tilbyr en utfordrende 100% stilling hos et spennende firma i vekst.

I denne stillingen vil du få mulighet til å bruke dine erfaringer og egenskaper mot et nytt fagområde. Til gjengjeld vil du få konkurransedyktige betingelser og et kontorsted sentralt i Trondheim med trivelige kolleger og et godt arbeidsmiljø. Hvis du i tillegg har lopper i blodet og liker å reise så kan du fort regne med 100 reisedøgn/år.

 

Spørsmål om stillingen

Vis flere stillinger: