Prosjektleder drift

OBOS Block Watne er en solid bedrift og en trygg arbeidsplass. Vi er en av Norges ledende boligbyggere og leverer årlig om lag 800 nye boliger. Hovedvekten av vår virksomhet er egenutviklede boligprosjekter. Prosjektutvikling, salg og boligbygging utføres av egne ansatte. OBOS Block Watne har 12 distriktskontorer fra Trøndelag til Agder. Omsetningen i 2019 var på 2,5 milliarder kroner. OBOS Block Watne er ISO 9001-sertifisert. Selskapet er en del av OBOS-konsernet.

For mer informasjon, se blockwatne.no

FirmaOBOS Block Watne
FylkeInnlandet, Viken
StedSkjetten
Søknadsfrist10.12.2020

OBOS Block Watne i region Viken nord er i god utvikling og vi ønsker derfor å styrke laget. Vår prosjektleder drift i Glåmdalen/Øvre Romerike går over i ny stilling i bedriften og vi søker derfor en ny prosjektleder drift.

Som prosjektleder drift i OBOS Block Watne vil du få et helhetlig ansvar som produksjonsleder for hele prosessen med feltutbygging fra byggestart til overlevering til kunde. Du får en spennende og viktig lederjobb der du sammen med dyktige kollegaer og underleverandører skal lede prosjektene trygt i mål.

ANSVAR OG OPPGAVER:

 • Teknisk og økonomisk oppfølging av prosjekter fra byggestart til overlevering til kunden
 • Overordnet driftsansvar, HMS- og byggherreansvar på byggeplass
 • Inngå avtaler med underentreprenører og styre prosjektet
 • HMS og kvalitetssikring

DIN PROFIL:

 • Faglig tyngde og ledererfaring: Relevant utdanning og bred arbeidserfaring innen bygg og anlegg. Mer enn 3 års erfaring fra bygge- og prosjektledelse er en fordel, gjerne fra feltutbygginger med trehus.
 • Kontraktering og økonomisk forståelse: Du har erfaring med kontraktering av underleverandører. Erfaring med kvalitetskontroll og HMS vil være en fordel. God økonomiforståelse.
 • Kvalitet: Du har høy bevissthet omkring HMS og kvalitetsarbeid
 • Lærevillig: Du følger utviklingen, holder deg oppdatert i faget og har lett for å lære deg nye digitale verktøy.
 • Personlige egenskaper : Du er kundeorientert med en god forretningsforståelse. Du er resultatorientert med gode evner til å planlegge. Du er en tydelig og god kommunikator.
 • Språk: Gode språkferdigheter i norsk, så vel skriftlig som muntlig.

VI TILBYR:

 • Gode muligheter. OBOS Block Watne er en del av OBOS som er Norges største kompetansehus innen eiendom. Hos oss får du mulighet til å utvikle din kompetanse og oppfylle din karrieredrøm.
 • En jobb med mening. Samfunnsengasjementet vi har i OBOS, er noe av det som gjør ansatte stolte av å jobbe her.
 • Interessante og utfordrende arbeidsoppgaver . Spennende og interessante lederutfordringer. Et hyggelig og innovativt miljø med høyt faglig nivå, gir deg gode muligheter til å forme din egen hverdag.
 • Gode ordninger. OBOS Block Watne og OBOS investerer i egne ansatte og tilbyr goder som fleksitid og gode forsikring- og pensjonsordninger.

Arbeidssted er ute på prosjektene på Øvre Romerike og i Glåmdalen. Regionen har kontor i moderne kontorlokaler på Olagaard i Skjetten.

For mer informasjon, ta kontakt med vår rekrutteringspartner HAMNØY AS ved rådgiver Jan Tore Hamnøy, tlf. 411 02 200, eller rådgiver Kristine Valen, tlf. 926 94 052.

Vis din interesse for stillingen ved å registrere din CV og søknad snarest. Attester og vitnemål vedlegges søknad. Alle henvendelser behandles konfidensielt – også overfor oppdragsgiver i innledende fase dersom det er ønskelig.

Vi oppfordrer spesielt kvinner til å søke i vår jakt på den best kvalifiserte kandidaten.

Søknadsfrist: 10. desember 2020 – søknader vurderes fortløpende.

Tiltredelse: Etter nærmere avtale.

Søk stilling

Vis flere stillinger: