Prosjektleder/Byggeleder/SHA-koordinator

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeNordland
StedBodø
Søknadsfrist27.10.2019

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger – rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Som prosjekt og byggeleder eller SHA-koordinator tar du en sentral rolle i utviklingen av Sweco som bedrift. Du er med på å skape bo- og næringsområder der trivsel, miljø og bærekraft går hånd i hånd. På Swecos kontor i Bodø jobber det i dag 31 rådgivere fordelt på fagene prosjektadministrasjon, RIV, RiByFy og RIE.Vi jobber med et bredt spekter av prosjekter for både offentlige og private byggherrer.

Hos oss utvikler du deg. I Sweco møter du en svært variert, fleksibel og sosial arbeidshverdag. Vi tror på inkludering, utvikling og det å være i forkant på våre prosjekter. Det er svært viktig for oss at du blir hørt, og at du deler og søker kunnskap. For å nå felles mål spiller vi hverandre gode. Vi søker deg som er god til å samarbeide og som motiveres av faglig utvikling. Du er systematisk og god til å planlegge fremover. Du gjør gode vurderinger og viser engasjement og har godt humør, også i krevende situasjoner.

Dine arbeidsoppgaver:

  • Prosjekt- og byggeledelse i bygg- og anleggsprosjekter
  • Prosjekteringsledelse i bygg- og anleggsprosjekter
  • SHA Koordinator for prosjektering (KP-rollen) i prosjekteringsoppdrag for bygg- og anleggsprosjekter
  • SHA Koordinator for utførelse (KU-rollen) i bygg- og anleggsprosjekter

Dette kan du:

  • Du har enten master innenfor relevant fag eller er sivilingeniør, ingeniør eller fagskoleingeniør. Lang relevant erfaring kan kompensere for manglende formalkompetanse.
  • Det er ønskelig at du har gjennomført koordinatorskolen og øvrige relevante kurs som f.eks. LEAN, praktisk risikovurdering, sikker jobbanalyse, risikoledelse, arbeidsvarslingskurs mv.
  • Kompetanse innen anskaffelser, NS3420 og entreprisekontrakter NS840x er en fordel

Kontaktpersoner:

Svein Idar Hansen

Gruppeleder PA

+47 470 10 847

svein.hansen@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: