Prosjektleder Bygg

Sonar Search & Selection er et rekrutteringsbyrå beliggende på Helsfyr i Oslo. Sonar ble opprettet i 2005 og består i dag av 12 dedikerte rekrutterings-spesialister med mange års erfaring i å finne riktig kandidat til jobben. Vi i Sonar har som mål å levere på kvalitet, kompetanse og tilstedeværelse innen rekruttering. Dette betyr at alle våre kunder og kandidater blir ivaretatt på en trygg og profesjonell måte gjennom hele rekrutteringsprosessen.

Firma Sonar Search & Selection
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Vår kunde er et velrenommert, mellomstort entreprenørselskap i Oslo som utfører alle typer entrepriseoppdrag innen bygg som total- eller hovedentreprenør. Bedriften har opparbeidet svært god kompetanse på rehabilitering og ombygging. De ønsker å styrke sin organisasjon og søker nå etter en erfaren prosjektleder.

Ansvar og oppgaver:

Som prosjektleder har du en svært sentral rolle i organisasjonen. Du har totalansvar for prosjektet fra start til overlevering. Du leder prosjekt med vekt på planlegging, fremdrift, økonomi, kvalitet og lovverk. Som prosjektleder er det ditt ansvar å påse at interne og eksterne retningslinjer blir etterlevd. Du har ansvar for at produksjonen utføres i henhold til krav om tid, kvalitet, ytre miljø og HMS.

Du trives med en variert hverdag: alt fra å inngå kontrakter til å planlegge effektiv produksjon for deretter å motivere medarbeidere til å yte maksimalt for å innfri våre kunders forventninger.

Vi ser etter deg som har:

  • erfaring som prosjektleder fra byggebransjen på entreprenørsiden.
  • relevant utdannelse som sivilingeniør eller ingeniør
  • god økonomisk forståelse for styring av større prosjekter
  • gode samarbeidsevner og lederegenskaper.
  • gode norsk- og engelskkunnskaper, skriftlig og muntlig

Det tilbys konkurransedyktige betingelser, utfordrende arbeidsoppgaver og et uformelt, engasjert og faglig sterkt miljø.

Søknader vurderes fortløpende og aktuelle kandidater vil høre fra oss innen kort tid.

Har du spørsmål til stillingene, kan du kontakte Tormod Høydahl i Sonar Search & Selection på tlf 930 66 007.

Søk stilling

Vis flere stillinger: