Prosjektleder Bygg

Vil du bli med på laget?

Sykehusbygg HF ble stiftet som et felleseid helseforetak i november 2014, eid av de fire regionale helseforetakene. Sykehusbygg HF skal sikre et nasjonalt kompetansemiljø for sykehusplanlegging- og bygging på et høyt internasjonalt nivå.
Sykehus-Norge har ansvar for en bygningsmasse på nesten 5 millioner kvadratmeter og med samlede investeringsplaner på rundt 10 milliarder kroner årlig i de nærmeste årene.
Sykehusbygg HF skal bidra til fremtidsrettet utvikling av sykehusutbyggingen i Norge gjennom læring, innovasjon, erfarings- og kompetanseoverføring, og skal være en ressursleverandør for de øvrige helseforetakene.
Sykehusbygg HF skal utføre tjenester knyttet til utvikling, planlegging og gjennomføring av byggeprosjekter og tjenester innenfor eiendomsområdet.

FirmaSykehusbygg
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist15.01.2017

Sykehusbygg søker etter en høyt kvalifisert person i stillingen som prosjektleder bygg. Som prosjektleder vil man kunne få ansvar for gjennomføring av sykehusprosjekter i hele landet. I stillingen ligger også en rolle som fagansvarlig bygg. Som fagansvarlig skal man sikre utvikling, standardisering, gjennomføring og gjenbruk av kompetanse og løsninger innenfor sitt ansvarsområde.

Stillingen rapporter til Sjef for Prosjektering og Bygging.

Ønskede kvalifikasjoner

 • Den som tilsettes må ha utdanning på masternivå innenfor relevante fagfelt. Lang erfaring kan kompensere for manglende formell utdannelse
 • Solid erfaring som prosjektleder fra komplekse byggeprosjekter, gjerne fra sykehus.
 • Solid erfaring fra fagområdet Bygg
 • Kompetanse og erfaring innenfor byggesaksforskriften
 • Kompetanse og erfaring innenfor offentlig anskaffelse og norske kontraktsstandarder for bygg og anlegg
 • Kan vise til gode resultater

Personlige egenskaper

 • Nøyaktig og strukturert
 • Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
 • Dokumentert gjennomføringskraft
 • Løsningsorientert og kunnskapssøkende innen fagområdet
 • Evne til å jobbe selvstendig og sikre et godt samarbeid på tvers av faglige disipliner

Arbeidssted vil være Trondheim, men dette vil kunne variere med hvor oppdragene befinner seg. Noe reisevirksomhet må påregnes.

Sykehusbygg HF tilbyr konkurransedyktige lønns- og arbeidsvilkår. Sykehusbygg har verdiene «Kunnskapsrik, effektiv og pålitelig» og er en lærende organisasjon der deling av kunnskap står sentralt. Sykehusbygg HF har dyktige og dedikerte medarbeidere, og vi søker en som kan identifisere seg med verdigrunnlaget og bidra til videre utvikling av Sykehusbygg HF som nasjonalt kompetansemiljø innenfor sykehusplanlegging –og bygging, for å kunne utvikle og bygge framtidens sykehus.

For nærmere informasjon om stillingen så kan du ta kontakte vår rådgiver i Habberstad Hans Petter Karlsen, tlf. 93 42 57 43 eller sjef for prosjektering og bygging i Sykehusbygg HF Edel Stokholm, tlf. 482 777 62.

Søknad med CV sendes hans.petter.karlsen@habberstad.no innen 15.01.2017.

Som hovedregel oppføres alle søkere på offentlig søkerliste. Søkere som anmoder om å bli unntatt fra denne, bes begrunne dette i søknaden. Dersom anmodningen ikke kan tas til følge, vil søker bli kontaktet før søkerlisten offentliggjøres. Jfr. Offentleglova §25 annet ledd.

Vis flere stillinger: