Prosjektleder Bygg

Technogarden er et av Norges ledende spesialiserte konsulent- og rekrutteringsselskap innenfor teknisk sektor. Vi er i dag 400 ansatte, primært ingeniører og prosjektadministrativt personell, som hovedsakelig jobber i prosjektposisjoner ute hos våre kunder. I tillegg gjennomfører vi rundt 200 rekrutteringer til faste stillinger årlig. En ansettelse i Technogarden gir deg tilgang til et stort og nytt nettverk. Vi har muligheten til å tilby interessante stillinger hos våre kunder som er store norske og internasjonale selskap, samt små og mellomstore bedrifter. Technogarden er et heleid datterselskap av Norconsult AS - Norges ledende rådgivende ingeniørselskap.

Firma Technogarden
FylkeAkershus
StedSandvika
Søknadsfristsnarest

Vi ser etter en erfaren prosjektleder innen Bygg. Her har man mulighet til å bli en del av ett sterkt faglig team, men også være ansvarlig for egne prosjekter. Prosktledere rollen kan inngå i både små og store prosjekter innen næringsbygg/boliger/blokker/skoler. Arbeidsted er i hovedsaklig sentrale østlands område.

Arbeidsoppgaver

Styre prosjektet fra A til Å

Prosjekt og Kundeoppfølging

Sikre at det enkelte prosjekt utføres ihht Kontrakt, krav til HMS, Kvalitet og økonomi

Tilbudskalkulasjon

Delta i byggemøter med andre fag-disipliner

Kvalifikasjoner

MSc/BSc eller Teknisk-Fagskole innen Bygg eller relevant erfaring

God kjennskap til Byggebransjen

Erfaring (ønskelig med min 3 år) fra prosjektledelse

Personlige egenskaper

Trives med ledelse av andre

Utadvendt, Serviceinnstilt og praktisk orientert.

Selvstendig, men også gode samarbeidsegenskaper

Sunn foretningsdrift

Stillingen er et langvarig engasjement og er stillingen av interesse ta kontakt med Sigbjørn Sivertsen på telefon 67242067/Mob 41625073 eller send en mail sigbjorn.sivertsen@technogarden.no

Vis flere stillinger: