Prosjektleder - barnehageutbygging

Espira Kunnskapsbarnehagen har som visjon å lede utviklingen av fremtidens barnehager. Dette skal vi gjøre ved å drive barnehager med høy kvalitet. Vi tror at en viktig nøkkel til kvalitet i barnehagen er kompetente medarbeidere som trives og er stolte av arbeidsplassen sin. I Espira ønsker vi å være en lærende organisasjon. Vi samarbeider med flere aktører om viktig forskning i barnehagesektoren. Espira Kunnskapsbarnehagen driver i dag 102 barnehager, med ca. 3.000 ansatte og 10.000 barn. Vi er en del av AcadeMedia, Nord-Europas ledende utdanningsaktør.

Espira er blant landets ledende miljøer på utvikling av nye barnehagebygg. I tillegg forvalter vi hele porteføljen av våre barnehageeiendommer.

Firma Espira Gruppen
FylkeOslo
Søknadsfrist20.10.2019

Har du lyst til å være med oss i Espira gruppen og bygge og utvikle gode barnehager for våre barn?

Stillingen inngå i vår prosjektavdeling og du vil ha ansvaret for gjennomføring av bygging av nye barnehager eller ombygging av eksisterende barnehager. Med ansvaret for økonomien, kvalitet og fremdrift i prosessene. Det betyr at du må kunne holde oversikt over byggregnskapet like og forhandle med entreprenører og underleverandører.

Du vil ha tett kontakt og samarbeid med regionsjefer og barnehagedriften samt ansvar for oppfølging og samarbeid med arkitekter, konsulenter og entreprenører vi benytter i prosjektene.

Du er utdannet bygningsingeniør eller har utdannelse fra teknisk fagskole. Med relevant erfaring innen byggeledelse og prosjektledelse, men vi vil også kunne reflektere over nyutdannede.

Du har gode kommunikasjons evner og har et glimt i øye. Selv om vi er et team her i Espira så evner du også å jobbe selvstendig og tar ansvar.

Noe reising må påregnes så førerkort er et krav.

Kontaktperson:

Per Gauslaa
Partner, Assessit
pga@assessit.no
+4797775649

Søk stilling

Vis flere stillinger: