Prosjektleder Anlegg, Bergen

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 39 milliarder kroner, og halvparten av de 8 600 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

Stillingen inngår i Veidekke Bygg, som driver landsdekkende byggevirksomhet for private og offentlige kunder. Virksomheten bygger boliger, yrkesbygg, skoler og andre offentlige bygg. Årlig omsetning er NOK 14,4 milliarder (2019) og virksomheten har ca. 3 150 ansatte, hvorav 1 900 fagarbeidere og 1 250 funksjonærer.

Firma Veidekke Entreprenør
FylkeVestland
StedBergen
Søknadsfrist04.10.2020

Vi ser vekst innen området for våre anleggsrelaterte prosjekter, og ønsker å styrke laget med en erfaren prosjektleder. Veidekke har et sterkt fokus på menneskene i organisasjonen og forventer at du er med og bidrar til å gjøre oss bedre som bedrift. Vi har stort fokus på innovasjon og samarbeider både på tvers av prosjekt og distrikt.
Vi har avdelinger på følgende produktområder: Bolig, private næringsbygg, offentlige formålsbygg og anleggsrelaterte prosjekter.

Hva?

Som prosjektleder vil du ha det overordnede ansvaret for prosjektene og i tillegg delta i tilbudsarbeid/markedsarbeid og prosjektutvikling. Du vil ha kundeansvar og du vil ha det overordnede personal-, økonomi- og HMS-ansvaret i prosjektene. Du vil jobbe i team sammen med dyktige medarbeidere i Veidekke og leverandører/UE/rådgivere. Som prosjektleder inngår du i vårt PL-nettverk.

Hvem er du?

Vi søker deg som har både en teoretisk bakgrunn og byggeteknisk erfaring. Vi tenker at følgende er sentrale områder du kjenner deg igjen i, trives med og utfordres av:

  • Godt humør, stå-på-vilje, liker å jobbe i team – flink med folk!
  • Inspirerende leder, kreativ og strukturert
  • Teknisk høyskoleutdanning. Erfaring kan kompensere for lavere utdanning
  • Allsidig erfaring fra anleggsprosjekter
  • Totalentrepriser, samspillsentrepriser, generalentrepriser
  • Erfaring fra entreprenør
  • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne, i tillegg til aktiv bruk av digitale verktøy
  • Gode norskkunnskaper
  • Trives både i felten, på brakken og kontoret

Vi ønsker å få med deg som har tro på egen gjennomføringsevne. Du tar eierskap til prosjektene, evner å motivere, ser muligheter, er resultatbevisst og kreativ. Det er viktig at du er initiativrik og handlekraftig. I Veidekke får du ansvar om du tar ansvar. Gode idèer, godt samspill og involvering er sentrale tema hos oss. Du må ønske å utvikle deg selv og teamet du jobber i.

Kort fortalt: Du er en leder med stort pågangsmot, er beslutningsdyktig og en god lagspiller.

Hvorfor oss?

Du får jobbe med spennende prosjekter i og rundt Bergen sammen med hyggelige kollegaer i et sterkt faglig miljø. Vi ønsker å være en organisasjon der alle blir sett, der det er stor frihet, der det er mulighet for involvering og utvikling, der man får ansvar og tillit og der kunde, HMS og kontinuerlig forbedring står øverst på agendaen. Vi mener det er viktig å ha det gøy på jobben og vi liker både fag og folk!

Du får konkurransedyktige betingelser herunder bonusordning, aksjeordning for medeierskap, og gode pensjons- og forsikringsordninger. Vi har bedriftshytter og ulike sosiale arrangementer. Du vil inngå i en organisasjon med godt humør og stå-på-vilje der det er en god blanding av unge og erfarne innen mange fagfelt.

Kontaktpersoner:

Hans Aakre

405 55 797

Lin Kristin Hauge

920 60 988

Søk stilling

Vis flere stillinger: