Prosjektingeniør

Mesta får folk trygt fram. Sammen jobber 1600 ansatte hver eneste dag, hele året, for å holde Norge åpent. Mesta omsetter for over 4 milliarder kroner årlig og vår kjernekompetanse er knyttet til arbeid langs vei og bane.

FirmaMesta
FylkeNordland
StedMo i Rana
Søknadsfrist18.10.2020

Vil du være med å sikre at barn kommer trygt frem til skolen, at ingen blir forsinket på vei til jobb og at varene vi trenger kommer frem dit de skal; om det så snør sidelengs en vinternatt eller er en strålende sommerdag? Er du i tillegg blant dem som liker den herlige kombinasjonen av ingeniørfaglige oppgaver, oppfølging av medarbeidere, økonomistyring og kundekontakt? Da kan dette være jobben for deg!

I Mesta har vi et felles mål, og det er å sørge for at folk kommer trygt fram, 24 timer i døgnet, i hele Norge. Vi har ansvar for driftskontrakt Mo, som innebærer alt veivedlikehold på fylkesveier fra svenskegrensa til Træna. Vi ser nå etter en prosjektingeniør som ønsker å være med på å skape de beste resultatene for vår driftskontrakt.

Som prosjektingeniør er jobben din å hjelpe og støtte prosjektlederen. Dette innebærer arbeidsoppgaver som:

  • Bistand i prosjektledelse av tilleggsarbeid på og langs vei
  • Produksjonsplanlegging i driftskontakten og øvrige prosjekter
  • Oppfølging av HMS, kontrakt og økonomi
  • Kundekontakt med blant annet Nordland Fylkeskommune
  • Utarbeidelse av teknisk dokumentasjon til byggherre
  • Delta i byggemøter
  • Kalkulasjon og utarbeidelse av tilbud

Hvem er vår nye prosjektingeniør?

Som person er du initiativrik og løsningsorientert, og trives i en stilling med ansvar for resultater. Med din gode økonomiske forståelse og kjennskap til lover og avtaler sørger du for å levere det som er lovet innenfor gitte rammer. Samarbeid og kommunikasjon er en viktig del av rollen, så du må ha god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk.

Den rette kandidaten bør ha erfaring med maskinvedlikehold. Du er ingeniør innen bygg og anlegg, Indøk eller teknisk fagskole innen bygg/anlegg. Lang arbeidserfaring kan kompensere for utdanning.

Hvorfor skal du jobbe i Mesta?

Du vil bli en del av en avdeling med høy faglig kunnskap og et godt arbeidsmiljø. Arbeidshverdagen kjennetegnes av høyt tempo, samarbeid og stor endringsvilje. Hos oss får du konkurransedyktig lønn og svært gode pensjons- og forsikringsordninger. Som prosjektingeniør vil du bli en viktig brikke i et arbeidet med å holde infrastrukturen i gang; et samfunnskritisk oppdrag.

Hvordan søke?

Om dette høres ut som drømmejobben er det ingen ting å vente på. For å søke laster du opp din CV. Deretter svarer du på noen spørsmål som er relevant for stillingen. I Mesta gjennomfører vi en objektiv utvelgelse, og bruker derfor utvalgsspørsmål i stedet for søknadsbrev.

Er du nysgjerrig og vil vite mer om stillingen? Ta kontakt med prosjektleder Odd Sigurd Sagdal tlf. 95 44 03 43.

Søknader behandles fortløpende. Siste søknadsfrist er 18.10.

Søk stilling

Vis flere stillinger: