Prosjektingeniør

AF Offshore Decom er ledende i Europa innen fjerning, riving og gjenvinning av offshoreinstallasjoner. I over 20 år har vi utviklet nye metoder og bygget kompetanse på fjerning og gjenvinning av komplekse industrianlegg og andre konstruksjoner. AF Offshore Decom klarer å gjenvinne 98 prosent av en utrangert offshoreinstallasjon. Våre godt kvalifiserte medarbeidere med lang erfaring fra riveprosjekter gjør det mulig for AF å påta oss de mest utfordrende fjerningsoppdragene i Nordsjøen. AF Offshore Decom tilbyr også en rekke konsulenttjenester som tekniske studier og kartlegging av farlig avfall. AF Decom Offshore er sertifisert i henhold til ISO 9001 og 14001.

FirmaAF Offshore Decom
FylkeOslo
Søknadsfrist30.04.2019

Vi kan vise til meget gode resultater og systemer innen HMS-området. Våre ansatte trives på jobb og er våre viktigste ressurser for at vi skal nå våre mål. AF Offshore Decom har lang erfaring og gode referanseprosjekter. I tillegg besitter AF Offshore Decom en sterk entreprenørånd og innovasjonskultur. Vi er stolte av vår kompetanse som har ført oss til Nordsjøen og oppbyggingen av AF Miljøbase Vats til verdens mest moderne mottaksanlegg for utrangerte offshoreinstallasjoner.

På grunn av økende oppdragsmengde søker vi nå etter flere nysgjerrige Prosjektingeniører.

Arbeidsoppgaver:

 • Planlegge fjerningsoperasjoner
 • Utarbeide arbeidsbeskrivelser, jobbpakker, logistikkplaner og annen dokumentasjon
 • Definere utstyrsbehov og følge opp innkjøpsprosessen
 • Følge opp de planlagte operasjonene både offshore og onshore
 • Utføre beregninger for løft både offshore og onshore
 • 3d modellering av strukturer og utstyr
 • Utvikling og design av utstyr spesifikt for prosjektet

Kvalifikasjoner:

 • Sivilingeniør eller Ingeniør
 • God forståelse av grunnleggende mekanikk
 • God tegningsforståelse og interesse for 3d modellering
 • Relevant erfaring/kunnskap innen praktiske fag (eksempelvis mekaniske fag, elektro, IT e.l.) er en fordel

Vi søker deg som er strukturert, som ser muligheter i stedet for begrensninger, tar ansvar, er endringsvillig og har gode engelsk kunnskaper skriftlig og muntlig. Vi tror du kjennetegnes ved et høyt aktivitetsnivå og gode samarbeidsevner, og at du er direkte, kreativ, pågående og har gjennomslagskraft.

AF Offshore Decom tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Stillingen byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikrings- og pensjonsordninger. I AF Gruppen vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften.

Spørsmål om stillingen

Espen Øyan

Project Manager

Telefon 414 69 520

Eirik Lind Hånes

Strukturingenør

Telefon 454 53 451

Søk stilling

Vis flere stillinger: