Prosjektingeniør Anlegg

Kruse Smith er en av Norges ledende entreprenører. Selskapet ble etablert i Kristiansand i 1935, og har i dag rundt 670 ansatte fordelt på 5 kontorer langs kysten mellom Oslo og Bergen. Kruse Smith er en innovativ og komplett aktør innen bygg og anlegg.

Vår erfarne Anleggsdivisjon har nedslagsfelt i hele Norge. Kruse Smith Anlegg bygger spennende konstruksjoner som bruer, tunneler, kaier, dammer, energianlegg og betongkonstruksjoner innen industri. Anleggsdivisjonen består av to avdelinger; Konstruksjon med hovedsete i Kristiansand og Tunnel med hovedsete i Stavanger.

Firma Kruse Smith
FylkeRogaland, Hele landet
StedStavanger / på prosjekt
Søknadsfrist27.09.2020

I vår tunnelavdeling har vi nå en ledig stilling som prosjektingeniør.

Høres det spennende ut å følge tett på daglig anleggsdrift hvor fremtidens infrastruktur bygges? Da kan dette være stillingen for deg!

I denne stillingen vil du være med i den daglige driften av anleggsprosjekter. I hovedsak går dette ut på operativ drift på anlegget i tett samarbeid med prosjektleder / anleggsleder. Arbeidsoppgavene vil være varierte og kan omfatte HMS, kvalitet, ytre miljø, fremdriftsplanlegging, kostnadskontroll, kontraktsoppfølging og prosjektadministrasjon.

Vi ser etter deg som minimum har teknisk fagskole eller bachelor med fordypning innen anleggsfag. Du er nyutdannet eller har eventuelt noe anleggserfaring. Du har en god forståelse for bygg og anleggsteknikk og har en forretningsmessig grunnforståelse av hvor verdier skapes i prosjektene.

Du er en person som liker utfordringer, er lærevillig og ydmyk. Du er dedikert de oppgavene du blir satt til og er bevisst ditt eget bidrag i å skape verdier for bedriften.

Stillingen passer for deg som synes det virker spennende å følge et prosjekt fra planlegging til faktisk gjennomføring ute på anlegget.

Arbeidssted er der prosjektene er. Du må være villig til å ha en reisejobb.

Søknadsfrist: 27.09.2020. Søknader vil bli vurdert forløpende.

Kontaktpersoner:

Dreng Viki

Avdelingsleder Tunnel

951 44 792

Dreng.Viki@kruse-smith.no

Silje Løvås

Leder Egenproduksjon Tunnel

+47 414 02 168

Silje.Lovas@kruse-smith.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: