Prosjekteringsleder

JM Byggholt AS er en av Norges største boligutviklere med virksomhet i Oslo-området, Vestfold, Telemark, Rogaland og Bergen. Vi har 220 medarbeidere, hvorav ca. 80 er fagarbeidere. Med god utvikling og vekst trenger vi stadig nye medarbeidere.

JM Byggholt legger aktivt til rette for ulike grupper på alle nivåer i bedriften. Det gjør vi fordi vi tror et mangfold i arbeidsstokken både er gunstig for utviklingen av vår virksomhet og gunstig i et samfunnsperspektiv. Vi ønsker i så stor grad som mulig å gjenspeile befolkningen og våre omgivelser i form av kunder, offentlig forvaltning, leverandører med mer.

FirmaJM Byggholt
Fylke
SøknadsfristSnarest

 

Kan du tenke deg å lede prosjekteringen på et av våre spennende boligprosjekt?

Vi ser etter deg som har solid erfaring fra prosjekteringsledelse av boliger og som er tydelig, strukturert og evner å lede et team av dyktige fagfolk.

Vi kan tilby deg interessante og utfordrende oppgaver, et solid og bredt fagmiljø, konkurransedyktige betingelser og gode muligheter for både faglig og personlig utvikling.

For mer informasjon om stillingene; ta kontakt med vår rådgiver Tove Gartland i Assessit tlf 958 99 755 eller prosjekteringssjef Edmund Ekeland tlf 934 00 595.

Søknad og CV registreres på www.assessit.no

Søknadsfrist: Snarest

Vis flere stillinger: