Prosjekteringsleder

Consto er et av Norges ledende entreprenørkonsern med 900 ansatte i Norge og Sverige.

Consto AS ble etablert i Tromsø høsten 2006 som et nordnorsk byggentreprenør-selskap. Siden er virksomheten utvidet med regionale etableringer over hele Norge og i Sverige.

Du finner Consto-etableringer i: SørVest: Kristiansand og Stavanger. Østlandet: Oslo, Lillestrøm og Kløfta. Vestlandet: Bergen, Ålesund, Molde og Florø. Midt-Norge: Trondheim og Surnadal. Nord-Norge: Tromsø, Harstad, Bodø, Narvik, Mo i Rana, Hammerfest, Alta, Kirkenes og Svalbard.

FirmaConsto Sør
FylkeRogaland, Vestfold og Telemark
StedStavanger eller Grenland
Søknadsfristsnarest

For å styrke vår kapasitet og kompetanse innen prosjektering og prosjektutvikling søker vi nå to erfarne og resultatorienterte prosjekteringsledere. Geografisk plassering vil hovedsakelig bli en stilling for Rogaland og en for Vestfold og Telemark.

Consto Sør dekker markedet i Rogaland, Agder og Vestfold og Telemark.

Arbeidsoppgaver

Du vil arbeide med base og kontorsted enten i Stavanger eller Grenland. Avhengig av størrelse og type prosjekt, får du nærhet og kontorplass også i prosjektene.

Vi ønsker deg som er en lagspiller, du kan vise vei og samordne et Team slik at dere leverer rett kvalitet til rett tid. Du blir bindeleddet mellom de prosjekterende og prosjektorganisasjonen som skal utføre det praktiske. Du jobber tett med prosjektleder og finner en gylden balanse i kvalitet og økonomi. Vi trenger deg som evner å studere flere muligheter og alternativer. Du som både kan studere detaljer og se det store bildet. Kanskje trigges du litt av av utfordringer og kritiske innspill og finner vei for nye muligheter. Du får frihet under rammer til å kontrahere og sette sammen gode Team i hvert prosjekt.

Vil du vite mer om jobben, ikke nøl med å ta kontakt for en uforpliktende og fortrolig prat.

  • Kontaktperson Rogaland: Kurt Hermansen
  • Kontaktperson Telemark: Per Teigen

Aktuelle kandidater blir kontaktet løpende.

Ønskede kvalifikasjoner

  • Høyere utdannelse innen bygg eller anlegg
  • Relevant arbeidserfaring hos entreprenør eller rådgiver på større byggeprosjekter
  • Selvstendig og strukturert. Erfaring fra teamledelse, prosjektledelse, prosjekteringsledelse eller lignende er ønskelig
  • Ferdigheter innen BIM er en fordel
  • Proaktiv ledelse og god økonomiforståelse

Personlige egenskaper

Teamleder med gode samarbeidsegenskaper, positivt menneskesyn som klarer å få ut potensialet til Teamet.

Vi tilbyr

Spennende og utfordrende arbeidsoppgaver i en solid bedrift med et godt arbeidsmiljø og en levende bedriftskultur. Du får stort ansvar og tillit med gode utviklingsmuligheter i et offensivt norsk konsern med ambisjoner. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger, fleksibel arbeidstid og gode ferieordninger.

Kontaktinformasjon

Kurt Hermansen

Prosjektsjef

45252766

Mona Mortensen

Daglig leder

91164897

Per Teigen

Prosjektsjef

93239719

Søk stilling