Prosjekteringsleder

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss!

FirmaNCC Infrastructure
FylkeOslo
Søknadsfrist23.10.2020

Forretningsområdet NCC Infrastructure er en nordisk organisasjon som har spesialisert seg på bærekraftige løsninger innen infrastruktur, anleggsarbeid og grunnarbeid. Gjennom kundetilpassede konsepter og moderne arbeidsmetoder kan vi tilby en spennende jobb i et utviklende miljø. I løpet av de neste årene står Norge overfor store investeringer i infrastrukturprosjekter.

Division Civil Engineering Norway er en del av forretningsområdet NCC Infrastructure, og er en betydelig aktør innen utvikling og gjennomføring i alle typer anleggsprosjekter. Våre prosjekter omfatter blant annet veianlegg, jernbane, broer, kaier, tunneler, industri-/kraftanlegg og idrettsanlegg. Vi søker nå etter en Prosjekteringsleder for vår Region Store Prosjekt. Region Store Prosjekt er en mobil enhet med hele Norge som markedsområde.

PROSJEKTERINGSLEDER til Region Store Prosjekt

Dine nye utfordringer og overordnet ansvar

Som prosjekteringsleder vil du være ansvarlig for å lede og koordinere prosjekteringsgruppen tverrfaglig, samt styre prosjekteringsarbeidet og fremdriften av prosjekteringen i prosjektet. Du vil ha ansvaret for etablering av prosjekteringsgruppen og inngå kontrakter med de prosjekterende i samarbeid med prosjektleder. Du vil utarbeide prosjekteringsplaner, og sikre kvalitet i utforming og utvikling av prosjektet.

Som prosjekteringsleder vil du ha en sentral rolle i tilbudsfasen av våre prosjekter. Dette innebærer delaktighet knyttet til tilbudsutformingen og oppfølgning av rådgivere i tilbudsfasen i våre totalentreprisetilbud. I tillegg kommer deltakelse i prosjektutvikling- og optimaliseringsfaser sammen med våre kunder i samspillsprosjekter. Du vil arbeide i nært samarbeid med byggherre og rådgivere. Du vil også være prosjekteringsgruppens kontaktperson utad, samt kommunikasjonsleddet mellom prosjektleder og de prosjekterende.

Erfaring, kompetanse og egenskaper vi ser etter

Vi søker deg med utdanning på minimum bachelornivå innen tekniske fag, og minst 3-5 års erfaring fra entreprenørbransjen. Du må ha erfaring fra rolle som prosjekteringsleder, helst innen bygg og/eller anlegg.

Vi tror du er dyktig til å samarbeid og kommunisere med mange ulike type mennesker. Du har øye for detaljene samtidig som du har et godt overblikk, er analytisk og strukturert og liker å jobbe systematisk. Du behersker et skandinavisk språk både skriftlig og muntlig, og har i tillegg gode engelskkunnskaper. Som prosjekteringsleder må du ha/være:

  • dokumentert prosjekterfaring som prosjekteringsleder
  • utdannelse som ingeniør eller sivilingeniør
  • god økonomi- og forretningsforståelse
  • mobil ift arbeidssted

I denne rollen kreves det at du er aktivt ute på prosjektene, og du må derfor ha mulighet til å pendle til større anleggsprosjekter rundt om i landet når dette er nødvendig.

Vi tilbyr

Som prosjekteringsleder i NCC vil du få være med på store og spennende samferdselsprosjekter, og bli en del av et spesialisert team og en profesjonell virksomhet. Hos NCC tilbys du en plass i en organisasjon med et gjennomtenkt verdigrunnlag, høy miljøbevissthet og en sterk vilje til å lykkes. Dette bidrar til at vi har mange fornøyde og stolte ansatte. Vi tilbyr våre medarbeidere konkurransedyktige betingelser og gode utviklingsmuligheter i et engasjert og faglig spennende arbeidsmiljø.

Arbeidssted for denne stillingen vil i utgangspunktet være ved vårt hovedkontor på Brynseng i Oslo, men tilhørighet til andre kontorsteder (Trondheim og Tromsø) kan også være aktuelt.

Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål vedrørende stillingen:
Svein-Arne Sivertsen/Regionssjef, NCC Civil Engineering, tlf. +47 992 35 657 eller Christina Johansen/HR-spesialist, tlf. +47 976 67 111.

Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt søknadssystem.

Søknadsfrist: 23. oktober 2020. Søknader vil bli behandlet fortløpende.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Søk her

Vis flere stillinger: