Prosjekteringsleder

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!

FirmaRambøll
FylkeOslo
Søknadsfrist27.01.2019

Rambøll har et av Norges ledende prosjektledermiljø og i divisjonen Prosjektledelse er vi i dag mer enn 140 personer i Norge. Avdelingen Prosjektledelse Østlandet består av rundt 55 personer lokalisert i Oslo, Drammen, Kongsberg og Fredrikstad.

Vi leverer tjenester til både offentlige og private aktører innen bygg, samferdsel og eiendomsutvikling. Vår bransje er i sterk utvikling, og digitalisering er et viktig satsningsområde for oss fremover, noe som også vil bidra til å forandre prosjekteringslederrollen i årene som kommer. Rambøll er blant annet med på Statsbygg sin første Digibygg-satsning og har vært med på å gjennomføre Kunsthøyskolen i Bergen som er det fremste helhetlige LEAN-prosjektet i Norge.

I tillegg har vi en rekke andre spennende prosjekter som Nytt Nasjonalmuseum, Regjeringskvartalet, Nye Jordal Amfi og Sonia Henie Ishall.

Om stillingen

På grunn av stor oppdragsmengde ønsker vi nå å styrke vår seksjon for prosjekteringsledelse i Oslo med ressurssterke prosjekteringsledere. Er du vår nye kollega?

Vedkommende vil jobbe med prosjekter i alle størrelser gjennom alle faser. I våre oppdrag vil du kunne ivareta rolle både som prosjekteringsleder for tverrfaglige Rambøll-oppdrag og prosjekteringsleder for eksterne kunder. Prosjektene våre er hovedsakelig i Oslo og Akershus, men det er muligheter for å delta i interessante prosjekter i resten av Norge og verden.

  • Lede tverrfaglige prosjekteringsgrupper for byggeprosjekter
  • Være Rambølls kontaktperson mot oppdragsgiver
  • Bidra til faglig utvikling og kontinuerlig forbedring av Rambølls prosjektgjennomføring
  • Være en god samfunnsrådgiver som bidrar til å optimalisere prosjektet mot kundens behov

Hvem vi søker

Du har mer enn 7 års relevant erfaring fra entreprenør, rådgiver, byggherreorganisasjon eller tilsvarende. Du er faglig engasjert, kvalitetsbevisst, fremtidsrettet og selvstendig. Vi vil spesielt vektlegge personlige egenskaper, gode kommunikasjonsevner, ryddighet og integritet.

  • Evne til å ta helhetlig ansvar for Rambølls leveranse
  • Kundefokus og evne til å forstå kundens behov og formidle dette til teamet
  • Strukturert ledelse av prosjektteamet iht. interne rutiner og systemer
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk

Rambøll tilbyr

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene.

Velkommen som søker!

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Kontaktpersoner

Arnstein Kroglund Fiskum

E-postadresse: arnstein.fiskum@ramboll.no

Telefonnummer: +47 95229181

Frederick Roaldsøy Heidahl

E-postadresse: frederick.heidahl@ramboll.no

Telefonnummer: +47 41903661

Søk stilling

Vis flere stillinger: