Prosjekteringsleder/Prosjektleder

Consto Sør er et datterselskap i det landsdekkende bygg- og anleggskonsernet Consto. Constos datterselskaper driver sine virksomheter på Svalbard, i Nord-Norge, Midt-Norge, Vestlandet, Sørlandet og Østlandet. Konsernet har også byggevirksomhet i Sverige gjennom datterselskapet Consto AB. Konsernet har over 1 000 ansatte i Norge og Sverige. Hovedkontor i Norge er i Tromsø, hovedkontor i Sverige er i Karlstad. Se vår hjemmeside for mer informasjon www.consto.no.

FirmaConsto Sør
FylkeVestfold og Telemark
StedPorsgrunn
Søknadsfrist15.11.2020

Vil du være med å bygge Telemark?

Consto er en nasjonal aktør med korte beslutningsveier, vi etterstreber å alltid ha de beste systemene og den nyeste teknologien, Consto er i sterk vekst og Telemark er et nytt satsingsområde, hvor vi allerede har store ordrereserver, og mange spennende prosjekter på gang. Vi bygger større boligprosjekter, næringsbygg og offentlige bygg. Vi søker nå flere dyktige medarbeidere innen Prosjektledelse og Prosjekteringsledelse for å være med å bygge opp Telemarksavdelingen. Vi oppfordrer også andre med relevant erfaring og utdanning til å søke om du brenner for å være med å bygge opp en ny avdeling. Vi har jobb til de rette folkene.

Arbeidsoppgaver

Vi ønsker deg som er en lagspiller, du kan vise vei og samordne et Team slik at vi leverer rett kvalitet til rett tid. Du blir bindeleddet i prosjektorganisasjonen. Du jobber tett med samarbeidspartnere og finner en gylden balanse i kvalitet og økonomi. Vi trenger deg som evner å studere flere muligheter og alternativer. Du som både kan studere detaljer og se det store bildet. Kanskje trigges du litt av av utfordringer og kritiske innspill og finner vei for nye muligheter. Du får frihet under rammer til å kontrahere og sette sammen gode Team i hvert prosjekt.

Kvalifikasjoner

  • Utdannelse som er relevant til byggenæringen.
  • Minst 5 års erfaring fra teamledelse, prosjektledelse, prosjekteringsledelse eller lignende, relevant arbeidserfaring hos entreprenør eller rådgiver på større byggeprosjekter.

Personlige egenskaper

  • Du er god på planlegging, og har økonomisk innsikt.
  • Du opptrer ryddig og profesjonelt mot kunder og leverandører.
  • Positivt menneskesyn, du klarer å se det beste i de rundt deg

Vi tilbyr

Gode Betingelser, faglig utvikling og en varierende og utfordrende arbeidshverdag.

Kontaktperson

Mona Mortensen

Daglig leder

Telefon 911 64 897

Per Teigen

Prosjektsjef

Telefon 932 39 719

Søk stilling

Vis flere stillinger: