Prosjekteringsgruppeleder Bergen

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 39 milliarder kroner, og halvparten av de 8 600 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke».

Stillingen inngår i Veidekke Bygg, som driver landsdekkende byggevirksomhet for private og offentlige kunder. Virksomheten bygger boliger, yrkesbygg, skoler og andre offentlige bygg. Årlig omsetning er NOK 14,4 milliarder (2019) og virksomheten har ca. 3 150 ansatte, hvorav 1 900 fagarbeidere og 1 250 funksjonærer.

Firma Veidekke Bygg
FylkeVestland
StedBergen
Søknadsfrist20.09.2020

På grunn av økende oppdragsmengde skal vi nå styrke laget med en prosjekteringsleder til boligavdelingen.

Vi bygger kompetanse og kapasitet for videre vekst og ser spennende muligheter fremover!

Arbeidsoppgaver

 Veidekke i Bergen jobber primært med bolig (-blokk), næring (mye kontor), skole og anlegg, og vi har egne avdelinger for hvert av disse segmentene. Vi ser vekstpotensial innen alle områdene, og særlig ser vi muligheter innen utvikling og samspill i prosjekter sammen med våre private kunder. I det offentlige markeder ser vi en økning innen pris & design, samspill- og totalentrepriser.

Vi har størstedelen av vår aktivitet i Bergensområdet, men også tidvis spennende prosjekter utenbys i samarbeid med våre øvrige distriktskontor.

Som prosjekteringsgruppeleder (PGL) vil du inngå i prosesser fra prosjektutvikling, samspill og tilbud til ledelse av hele prosjekteringsgruppen i gjennomføring. Internt i prosjektene vil du få en sentral posisjon med stort handlingsrom i ledelsen, og ellers jobbe tett med våre øvrige dyktige og kreative medarbeidere. Eksternt vil du jobbe tett med mange relasjoner til arkitekter, rådgivere, underentreprenører, leverandører og ikke minst opp mot kundene.

Du vil inngå i vårt eget PRL-nettverk, som i dag teller 9 engasjerte personer i Bergen.

Vi praktiserer blant annet Virtual Design and Construction (VDC) og Veidekkes eget konsept for involverende planlegging i prosjektering (IPP).

Kvalifikasjoner

Vi søker primært deg som har allsidig erfaring og bakgrunn i bransjen, men også yngre uten lang arbeidserfaring oppfordres til å søke. Vi tenker at i følgende sentrale områder vil du kjenner deg igjen i, trives med og utfordres av:

  • Godt humør, arbeidsvillig, handlekraftig, liker å jobbe i team og samarbeider godt med andre.
  • Kreativ, inspirerende, strukturert og løsningsorientert. Liker å lede.
  • Fokusert på å levere rett kvalitet i rett tid og i tett samspill med andre.
  • Utdanning på høyskolenivå, innen bygg- eller tekniske fag.
  • Erfaring fra entreprenør, rådgiver og/eller byggherre vil være en stor fordel.
  • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne (på norsk).
  • Aktiv bruker av digitale verktøy og har erfaring med digitale samhandlingsplattformer som BimSync.
  • Trives i et hektisk og miljø, blant både yngre og mer voksne.
  • God kommersiell forståelse

Hvorfor oss?

Du får jobbe med spennende prosjekter i og rundt Bergen sammen med dyktige og hyggelige kollegaer i et sterkt faglig miljø. Vi ønsker å være en organisasjon der alle blir sett, der det er stor frihet, der det er mulighet for involvering og utvikling, der man får ansvar og tillit og der kunde, HMS og kontinuerlig forbedring står øverst på agendaen.

Vi mener det er viktig å ha det gøy på jobben og vi liker både fag og folk!

Vi tror at et godt og kreativt samarbeid mellom oss, kunde, arkitekter/rådgivere /underentreprenører/leverandører er nøkkelen til suksess og verdiskapning for alle parter.

Videre ser vi behovet og viktigheten av innovasjon, digital utvikling og ikke minst det å ta ansvar for miljø og bærekraft.

Du får konkurransedyktige betingelser, herunder bonusordning, aksjeordning for medeierskap, og gode pensjons- og forsikringsordninger. Vi har bedriftshytter og ulike sosiale arrangementer.

Du vil inngå i en organisasjon med godt humør og stå-på-vilje, der det er en god blanding av unge og erfarne innen mange fagfelt.

Kontaktpersoner:

Kjetil Myrmel

936 52 474

Lin Kristin Hauge

920 60 988

Søk stilling

Vis flere stillinger: