Prosjektcontroller

Sonar Search & Selection er en avdeling i Sonar AS som jobber med rekruttering og utleie av personell innen it, økonomi og ingeniør yrker. Vi holder til på Helsfyr i Oslo. Vi har som mål å levere på kvalitet, kompetanse og tilstedeværelse innen rekruttering og utleie. Dette betyr at alle våre kunder og kandidater blir ivaretatt på en trygg og profesjonell måte gjennom hele prosessen.

FirmaSonar Search & Selection
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Vi søker prosjektcontroller(e)

Som prosjektcontroller vil du ha ansvar for økonomistyringen i prosjektet. Du vil styre månedlige prosjektgjennomganger, kvalitetssikre prosjektvurderinger, og støtte prosjektleder og øvrig prosjektorganisasjon i den generelle økonomistyringen.

Typiske kvalifikasjoner;

  • økonomisk eller driftsteknisk utdannelse på BS nivå eller høyere
  • gjerne relevant erfaring som Controller eller planlegger, men ikke krav
  • god kunnskap i bruk av Excel og helst erfaring fra bruk av planleggingsytem som MS Project eller Safran
  • erfaring fra regnskapskontor og økonomirapportering kan også være relevant.

Som person er du nysgjerrig, resultatorientert, og har stor arbeidskapasitet. Arbeidshverdagen i prosjekt kan være hektisk, og du må klare å holde oversikt, omstille deg raskt, og skille mellom viktige og mindre viktige oppgaver. Du jobber nøyaktig, overholder tidsfrister, er strukturerert og at tar initiativ og selvstendig ansvar for oppgavene dine.

Vi tilbyr en spennende hverdag i et unikt prosjekt som inngår som en del av Oslo kommunes byutviklingsprosjekt i Bjørvika for en av landets fremste elektroentreprenørfirmaer.

Kontaktperson:

Ørjan Berg Hansen
Partner
obh@sonar.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: