Prosjektassistent

Undervisningsbygg Oslo KF ble etablert 1. januar 2002 for å eie, utvikle, bygge, drifte og vedlikeholde skolebyggene i Oslo. Foretaket er Oslos største eiendomsforvalter med ca 1,4 millioner kvadratmeter fordelt på 177 skoler og 750 bygninger. Undervisningsbygg har i dag ca 155 medarbeidere. Vi holder til i nye og moderne lokaler sentralt på Helsfyr, med en flott kantine, trimrom - og utsikt over hele Oslo!

Arbeidsplassene i Undervisningsbygg skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile byens befolkning. Vi ønsker representasjon av kvinner og menn i alle stillinger. Personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke. Arbeidsforholdene vil om nødvendig bli lagt til rette for personer med nedsatt funksjonsevne

Søkere som ønsker sin søknad unntatt fra offentlighet, bes opplyse om dette og grunngi dette særskilt. I henhold til offentlegloven § 25 kan vi være forpliktet til å offentliggjøre opplysninger om søkere som har bedt om å bli unntatt offentlighet.

Les mer om Undervisningsbygg her www.undervisningsbygg.oslo.kommune.no

Firma Undervisningsbygg Oslo
FylkeOslo
Søknadsfrist30.11.2016

Oslo er i vekst og Undervisningsbygg skal i årene fremover sørge for å etablere nye skoleplasser og oppgradere eldre skolebygg. Vi skal utvikle skolebygg vi kan være stolte av og samtidig sørge for at Oslo kommune får mest mulig skole for de pengene som er avsatt til formålet. Til vår seksjon for prosjektrådgivning i prosjektavdelingen, søker vi deg som vil få ansvar for støttefunksjoner i prosjekter med et bredt spekter av oppgaver for å assistere og avlaste våre prosjektledere. Du vil bidra til nødvendige kontrollhandlinger i byggeprosjekter og i avdelingen, og vil inngå i et team med dyktige medarbeidere i seksjonen.

Stillingen rapporterer til seksjonsleder for prosjektrådgivning.

Arbeidsoppgaver

Generell bistand i prosjekter, i prosjektporteføljer og på avdelingen innenfor områdene økonomi, framdrift, anskaffelser, inventar, flytting, kunstprosjekt, SHA, søknader og diverse administrasjon.

Kvalifikasjoner

Stillingen krever høyere relevant utdannelse. Du må ha gode IKT kunnskaper og bred erfaring i å bruke standard programmer slik som Microsoft Project, PowerPoint, Word, Excel, o.l. Erfaring med fagsystemer som f.eks. agresso, arkiv system, 3D-visningsprogramvare eller lignende vil være en fordel. Relevant erfaring og kompetanse fra byggeprosjekt.

Det legges vekt på personlige egenskaper som høy arbeidskapasitet. Du er fleksibel og tilpasningsdyktig, tar initiativ og skaper orden.er er nødvendig.

Vi tilbyr

Stillingsbrøk: 100%

I Undervisningsbygg vil du utvikle deg faglig og få mye ansvar og innflytelse. Du vil bli en del av et sosialt, hyggelig og kompetent arbeidsmiljø som sammen skal sørge for at den rekordstore byggeaktivitet på skoleområdet i Oslo gjennomføres på en god måte. Vi kan tilby utfordrende arbeidsoppgaver og konkurransedyktige betingelser, med blant annet fleksibel arbeidstid, 37,5 timer pr. uke, og gode pensjons- og personalforsikringer, topp moderne arbeidsverktøy og Breeam excellent kontorbygg. Lønn etter avtale.

Søknader håndteres av Badenoch & Clark på vegne av Undervisningsbygg.

Søk på stillingen her

Kontaktinfo: Åse Røstum Norang, seksjonsleder prosjektrådgivning, 92049241

Vis flere stillinger: