Prosjekt- og utviklingssjef

Oslo Areal AS er blant de større eiendomsaktørene i Norge med en portefølje på 240 000 kvm, hovedsakelig innen kontoreiendommer i Oslo-området. Selskapet er 100 % eiet av Gjensidige Forsikring ASA og eier, forvalter og utvikler alle direkteeide eiendomsinvesteringer til Gjensidige Forsikring ASA. Oslo Areal AS har høyt kompetente og motiverte medarbeidere, med fokus på verdiskapende tiltak for kunder og eier.

Se www.osloareal.no

FirmaOslo Areal
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Næringseiendom - spennende oppgaver i solid eiendomsselskap

Oslo Areal har behov for å styrke sin kapasitet og kompetanse på prosjekt- og utviklingssiden. Vi ser etter en initiativrik og handlekraftig lagspiller med forretningsorientert legning og interesse for næringseiendom.

Som prosjekt- og utviklingssjef vil du få ansvar for planlegging og gjennomføring av rehabiliteringsprosjekt og større leietakertilpasninger samt bistå i konseptutvikling av eiendomsporteføljen og enkelteiendommer. Til stillingen ligger også oppfølging og gjennomføring av reguleringsplaner, inkl. oppfølging av områdeplaner og andre planprosesser i selskapets geografiske område. I tillegg kommer prosjekt- og investeringsanalyser samt teknisk due dilligence ved kjøp og overtakelse av eiendommer.

Aktuelle kandidater har teknisk utdanning på masternivå, gjerne med økonomisk tilleggsutdanning, og erfaring fra selskap innen eiendom/eiendomsutvikling, entreprenør og/eller rådgivning. Vi vil vektlegge kommersiell og markedsorientert legning og god forståelse for næringseiendom og verdiskapning.

Stillingen er nyopprettet og gir den rette kandidaten mulighet til å forme stillingens innhold.

For nærmere informasjon kontakt Bente A. Paulsrud, Delphi Consulting AS, tlf 23 33 27 70.

Alle opplysninger behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor vår oppdragsgiver.

Søk stillingen her

Vis flere stillinger: