Prosjekt- og byggeledere

Dfind Epi er et datterselskap av Randstad, og dermed del av verdens største HR-selskap. Dette gjør at vi har et bredt nettverk både nasjonalt og internasjonalt. Våre ansatte har lang og bred erfaring, og kjenner dermed bransjene vi jobber mot bedre enn de fleste. Vi ønsker å legge til rette for vekstmuligheter både for deg som er kunde og deg som ønsker en karriere sammen med oss. I Norge har vi kontorer i Oslo, Bergen og Stavanger.

Les mer om oss på www.dfind.no

Firma Dfind Epi
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Dfind Epi AS er et datterselskap av Dfind AS, og ble etablert i 2019 for å kunne tilby konsulenttjenester til private og offentlige kunder innen BAE-bransjen. September 2020 er vi 14 personer som jobber med oppdrag, kunder, administrasjon og forretningsutvikling, og vi vokser kontinuerlig.

Vi fungerer som en strategisk samarbeidspartner, med fokus på å øke våre kunders gjennomføringsevne. Dfind Epi har en unik metodikk for å finne riktig konsulent til riktig oppdrag, og tror at våre ansattes personlige egenskaper i kombinasjon med faglig kompetanse er det som skaper suksess. En Dfind Epi-konsulent er mer enn faglig dyktig, konsulenten bidrar til kulturbygging i selskapet og hos kunden, deler kunnskap med kollegaer og kunden, og søker aktivt å heve sin egen kompetanse.

Vi leter etter deg som er prosjektleder og/eller byggeleder med byggteknisk bakgrunn til å styrke vårt konsulentmiljø i Oslo.

Hverdagen som Epi-konsulent:

Våre prosjekt- og byggeledere jobber i ulike oppdrag hos offentlige og private kunder i BAE-bransjen.

Konsulentmiljøet kjennetegnes av et motiverende arbeidsmiljø som du selv er med på å bestemme og bygge opp gjennom aktiv bruk av relasjoner. Du får stor påvirkningsgrad på hvilke prosjekter du skal jobbe med, tett dialog med nærmeste leder/konsulentsjef, og vi skal alltid være bedre til å utvikle våre ansatte enn det våre konkurrenter er. Det er et solid støtteapparat internt for at du skal kunne fokusere på oppdraget ditt. Det er for øvrig en forventning om at du bidrar inn i kulturbygging gjennom å delta på sosiale aktiviteter og lignende, og det blir satt opp jevnlige sosiale samlinger for å ivareta det unike miljøet i Epi.

Det venter gode betingelser, med blant annet tilgang til omfattende e-læringsplattform, eget budsjett for kompetanseheving og aksjeprogram.

Kvalifikasjoner:

  • Utdanning på bachelor- eller masternivå i bygg/tekniske fag
  • Minimum 5 års erfaring fra byggeledelse/prosjektledelse og/eller prosjekteringsledelse hos byggherre eller totalentreprenør
  • Gjerne erfaring fra offentlige byggherrer og formålsbygg
  • Du liker å jobbe sammen med mennesker, og vil være med å bygge opp et unik konsulentmiljø
  • Du evner å ta beslutninger og driver prosjekter fremover
  • Gode kunnskaper om offentlig forvaltning og anbudsprosesser
  • God erfaring med bruk av digitale verktøy
  • Sertifisering i Prince2 eller lignende programmer er en fordel. Dette kan evt også tas gjennom oss
  • Meget gode kommunikasjonsegenskaper på norsk, eller et annet skandinavisk språk

Send oss din cv med prosjektoversikt, så tar vi kontakt med deg.

Kontaktperson:

Bengt Haugsøen

90977424

bengt.haugsoen@dfind.no

Søk her

Vis flere stillinger: