Prosjekt- og byggeledere til Kampflybasen på Ørlandet

ÅF Advansia er ledende i Norge innen prosjekt- og byggeledelse av store, komplekse landbaserte bygg- og anleggsprosjekter. Vi er i dag 280 ansatte, de fleste med mastergrad innen bygg/tekniske fag. De aller fleste av våre medarbeidere jobber i team som representant for offentlige byggherrer i roller som prosjektledere og byggeledere. Vi har gjennom mange år videreutviklet vårt kvalitetssystem med utgangspunkt i praktisk erfaring fra prosjektene, og er sertifisert iht. ISO 9001, ISO 14001 og OHSAS 18001. Bærekraft, miljø og sikkerhet blir høyt prioritert. Vår siste medarbeiderundersøkelse bekrefter at du vil få høyt motiverte kolleger som opplever at de får brukt sin kompetanse og som ser at de får gode muligheter for videreutvikling i et positivt og faglig sterkt arbeidsmiljø.

ÅF Advansia er engasjert i mange spennende prosjekter – blant annet den nye terminalen på OSL, Campus Ås, nytt Munch-museum, Nye Deichmanske hovedbibliotek, nytt sykehus for LHL på Gardermoen, rehabilitering av Stortinget samt flere utdannings- og idrettsbygg.

Vi etablerte oss i 2016 med eget regionkontor i Trondheim gjennom oppkjøp av Optiman Prosjektledelse AS, som nå heter ÅF Advansia Midt-Norge. Vi skal satse videre på den etablerte kulturen, men også utvide prosjektporteføljen med nye oppdrag innenfor samferdsel, energi og flyplassutbygging. Sentralt i dette er rammeavtalen om å levere prosjekt- og byggeledelse til Kampflybasen på Ørlandet. Vi har også mange andre spennende prosjekter i Trondheim, blant annet Power-House, Offentlig Servicekontor Øst, BI Trondheim, Rambøllbygget, Nye Nidarøhallen, Lade Skole, NTNU Lærerutdanninga og Trondheim interkommunale helsevakt.

Firma ÅF Advansia
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim/Ørland
Søknadsfrist26.11.2016

Vi har nå behov for flere prosjekt- og byggeledere til kampflybasen på Ørlandet, hvor vi skal igang med støyreduserende tiltak på boliger, både innenfor og utenfor basen. Komplekse driftsbygninger og hangarer med mye avansert teknikk skal oppføres. Til dette arbeidet trenger vi sivilingeniører, ingeniører eller fagutdannede med god generell byggteknisk kunnskap, og kunnskap innen spesifikke disipliner som infrastruktur, VA, VVS, elektro, tele og IKT.

Hvem er du?

Vi søker engasjerte kollegaer som ønsker å bidra i videre utvikling av ÅF Advansia, slik at vi kan løse våre kunders behov stadig bedre. Du trives i team, samarbeider godt og spiller andre (leverandører/utførende) gode. Du er beslutningsdyktig, målbevisst og arbeider systematisk og løsningsorientert samtidig som du er en selvstendig pådriver i prosjektene.

Kompetansekrav

For begge roller vil det være en fordel med erfaring fra statlig/offentlig sektor i en byggherrerolle samt et krav om flytende norskkunnskaper, både muntlig og skriftlig, og god kjennskap til engelsk.

Prosjektlederrollen krever høyere utdanning på bachelor/masternivå, men er du byggmester med lang og bred erfaring vil det også kunne være relevant. Du bør ha minimum 5 års erfaring i en prosjektlederrolle i større byggeprosjekter og god kjennskap til offentlige beslutningsprosesser. Erfaring fra prosjektledelse innen EBA er også ønskelig.

Byggelederrollen krever utdanning på fagskolenivå og gjerne bakgrunn som tømrer, men andre fag kan også være relevante (elektro, vvs, betong/asfalt). Lang, relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdanning. Du bør ha erfaring med fremdriftsoppfølging, ferdigstillelsesprosesser, grensesnitt mot andre aktører og KU-erfaring. Har du også jobbet med støyreduserende tiltak på boliger vil det være fordelaktig.

Dersom du ikke allerede er sikkerhetsklarert, vil det bli nødvendig å foreta dette.

Vi tilbyr

Vi søker deg som ønsker å bidra i videre utvikling av ÅF så vi kan løse våre kunders behov stadig bedre.

Vi kan tilby deg utviklingsmuligheter på en arbeidsplass med høyt motiverte og dyktige kolleger, spennende prosjekter og utfordrende arbeidsoppgaver.

Om selskapet

ÅF er et ingeniør- og konsulentselskap med oppdrag innen energi, industri og infrastruktur. Vi har siden 1895 bidratt til våre kunders utvikling og fremgang. Gjennom å kombinere ulike teknologiområder og kompetanser skaper vi lønnsomme, innovative og bærekraftige løsninger for en bedre fremtid. Vår base er i Europa men vår virksomhet og våre kunder finnes i hele verden.
ÅF - Innovation by experience.

SØK STILLING

Kontaktinformasjon

Hilde Bohinen
Hilde.Bohinen@afconsult.com

Vis flere stillinger: