Prosjekt- og byggeleder jernbaneteknikk

KANtech AS er et uavhengig rådgiverfirma som i hovedsak leverer tjenester innen prosjekt- og byggeledelse. KANtech AS tilbyr byggherrer og anleggseiere kompetanse og rådgivning som en uavhengig tredjepart uten bindinger verken til prosjekterende eller utførende enheter. Våre kunder er primært eiere og forvaltere av baneinfrastruktur, der vi leverer tjenester innen de fleste fagområder.

Firma KANtech
FylkeOslo
Søknadsfrist20.05.2019

Vi har stadig økende pågang på spennende oppdrag og trenger flere medarbeidere. Vi søker prosjekt- og byggeleder for arbeid innen ett eller flere av fagområdene spor, signal og kontaktledning/elkraft.

Du har teknisk utdanning som bachelor/master innen relevant fagfelt eller lang erfaring fra bygge- og anleggsvirksomhet og gjerne prosjekterfaring innen samferdsel. Du er faglig dyktig, arbeider selvstendig, trives med arbeid i tverrfaglige prosjektteam og er opptatt av nøyaktighet og kvalitet.

Vi tilbyr et spennende og kreativt ingeniørmiljø der du blir en sentral medarbeider med stor frihet til å styre egen arbeidssituasjon. Vi har konkurransedyktige lønns- og bonusordninger.

Vi holder til i nye lyse og trivelige lokaler sentralt i Oslo sentrum med kort vei til tog, trikk/bane.

Er du interessert så send oss en søknad til martin@kantech.no, eller ta direkte kontakt med daglig leder Martin I. Algrøy, telefon 99 15 21 80.

Vis flere stillinger: