Prosjekt-/Byggeleder

Mestergruppen er Norges største bolig- og byggevarekonsern og våre medlemmer bygger nærmere 3500 boliger og mer enn 500 fritidsboliger i året. Vårt mål er å være førstevalget for boligbyggere og byggevareforhandlere. Vi har de siste årene mer enn tredoblet omsetningen vår og skapt et vertikalt integrert konsern med merkenavn som fanger hele verdikjeden innen boligbygging og eiendomsutvikling.

Kjente merkenavn som Mesterhus, Systemhus, Blink Hus, Nordbohus og Saltdalshytta er blant Mestergruppens hus- og hyttekonsept. På byggevaresiden eier Mestergruppen blant annet XL-BYGG, Ski Bygg, Byggtorget og Byggeriet, med til sammen rundt 220 byggevarehus. I tillegg bedriver konsernet eiendomsutvikling gjennom Mestergruppen Eiendom og tilbyr arkitekt- og rådgivningstjenester igjennom MG Arkitekter.

FirmaMestergruppen
FylkeOslo
Søknadsfrist04.10.2020

Unik mulighet i et fremtidsrettet miljø!

En viktig del av Mestergruppens strategi er å forbedre hele verdikjeden frem til ferdig bolig gjennom digitalisering og industrialisering. Overordnet målsetting er å utvikle metoder og systemer som sikrer kort byggetid, lavere byggekostnad, høy kvalitet og fornøyde boligeiere.

Som vår nye prosjekt-/byggeleder vil du inngå i prosjektteamet som er spydspissen i denne satsingen. Prosjektteamet skal utvikle og teste nye konsepter og løsninger i praksis ved å gjennomføre byggeprosjekt på et boligfelt på Østlandet. Vi skal prøve ut ny programvare for 4D, hvor vi skal koble 3D modell med fremdriftsplan, prosjektplanlegging og kalkyle, logistikkverktøy, samt kvalitet og fremdriftsmåling. Byggeprosjektene vil bli utført i samarbeid med en entreprenør som er medlem i Mestergruppen, og samarbeid og kommunikasjon blir en viktig del av dine oppgaver.

Løsningene vi skal utvikle vil prege Mestergruppens tilbud til våre huskjedemedlemmer i fremtiden, og målsettingen er at vi skal kunne bidra til å definere "beste praksis" for boligbygging. For den rette personen er dette en unik mulighet til å virkelig påvirke måten vi bygger boliger i Norge.

Ditt daglige ansvar som prosjekt-/byggeleder vil være planlegging og oppføring av et litt annerledes byggeprosjekt, der målet med prosjektet ikke bare er å bygge boligene med kort byggetid og lav kostnad, men også teste nye metoder og digitale verktøy. Ditt ansvar vil derfor innebære praktisk utprøving av nye metoder, datainnsamling og analyse, samt videreutvikling av Mestergruppens boligbygging.

Hvem ser vi etter?

Vi søker deg som har praktisk erfaring med prosjekt- og byggeledelse, effektiv byggeprosess, samt interesse for IT systemer som verktøy for å bedre kommunikasjon, samhandling og effektivisering.

Du bør ha 2 til 3 års erfaring med byggeledelse/prosjektledelse med boligbygging som hovedfokus. Ideell bakgrunn vil være fagutdanning kombinert med ingeniør- eller sivilingeniørutdanning og noen års relevant jobberfaring.

Du må ha interesse for å jobbe med mennesker og i team, samt inneha gode lederegenskaper og samtidig være en pådriver. Erfaring med Lean metodikk og implementering/anvendelse av IT systemer i byggebransjen vil være en stor fordel. Erfaring med BIM vil også være en fordel.

Du bør være strukturert, en dyktig planlegger og kommunisere godt både på norsk og engelsk, samt ha grunnleggende forretningsforståelse og kunnskap om prosjektøkonomi.

Arbeidssted vil være Oslo/Østlandet. Ved rett kandidat kan base for arbeidssted diskuteres.

Ønsker du ytterligere informasjon om stillingen, vennligst ta kontakt med Mestergruppen ved IT Product Manager Kenneth Dahle, tlf 918 63 200.

Søknad og CV lastes opp og sendes via FINN

Søknadsfrist: 4. oktober 2020. Vi foretar en fortløpende vurdering av aktuelle kandidater.

Vis flere stillinger: