Produksjonsplanlegger

FirmaSkanska Norge AS
FylkeAkershus
StedGardermoen
Søknadsfrist01.08.2011

Vi i Skanska er i vekst, og i vår anleggsvirksomhet har vi behov for å styrke vår kompetanse innen prosjektledelse, kontraktsadministrasjon og produksjonsledelse. Vi søker deg som har erfaring fra prosjektledelse og som ønsker å være med på å realisere de mange spennende anleggsprosjektene innen tunneldrift og veibygging.

 
Til vårt prosjekt på Gardemoen med utvidelse av taksebaner søker vi

 

 

Produksjonsplanleggere - anlegg

 

 

Arbeidsoppgaver for produksjonsplanlegger 

Som produksjonsplanlegger får du en sentral rolle i anleggsregionene. Din spisskompetanse blir viktig for at våre prosjekter skal bli vellykket. Du vil få en sentral rolle i vår strategiske satsning på LEAN arbeidsmetoder for å oppnå sikker og effektiv produksjon. 

 

 

Produksjonsplanleggerens kvalifikasjoner 

Du har teknisk utdanning og fortrinnsvis erfaring fra produksjonsplanlegging ved hjelp av verktøyene Primavera eller MS Project i bygg og anleggsrelaterte prosjekter. Du bør ha litt kjennskap til LEAN som metode og skjønne betydningen av god prosjektplanlegging som et element i en mer kostnadseffektiv produksjon. Du må ha gode samarbeidsevner, samt være god til å kommunisere. Du må finne motivasjon i vårt mål om å være et forbilde innen miljø, etikk og sikkerhet. 

 

Du vil bli knyttet til anleggsregionen samferdsel og energi. Regionen har ca. 300 ansatte og har prosjekter over store deler av landet. Regionen omsetter for ca kr.1.000.000,- pr år.

  

Tiltredelse snarest.

 

For mer informasjon, kontakt HR-sjef Arvid Berg på tlf. 928 51 352

Vis flere stillinger: