Produksjonsleder til ny fabrikk på Sjursøya

NorBetong logo + HeidelbergCement i Norge

NorBetong region Stor-Oslo består av 4 fabrikker for produksjon av ferdigbetong – Alnabru, Bærum, Slemmestad og Lierskogen. NorBetong bygger nå i tillegg en ny stor fabrikk på Sjursøya i Oslo. NorBetong AS med datterselskaper er en av Norges største og ledende produsenter av ferdigbetong.

Selskapet inngår i HeidelbergCement-konsernet, som er en av verdens største produsenter av sement, betong og tilslag, og en betydelig aktør innen tyngre byggevarer.

Firma Norbetong
Fylke
Søknadsfrist25.02.2011

 

 

Hovedarbeidsoppgavene vil være:

- Daglig drift og ledelse

- Koordinering av produksjon og transport

- Tilbuds- og kundekontakt

- Fakturering

- Råvare- og produktkontroll

- Internkontroll – HMS-forskrifter og kvalitetssikring

 

Ønskede kvalifikasjoner:

- Ingeniør/teknisk fagskole

- Erfaring fra bygg- og anleggsbransjen/betongproduksjon

- Serviceinnstilling og stå-på-evne

- God ordenssans og evne til å arbeide selvstendig

- Erfaring i mekanisk vedlikehold

 

NorBetong vil supplere eventuell manglende kunnskap ved kurs/opplæring. Vi tilbyr lønn etter kvalifikasjoner, ordnede pensjons- og forsikringsordninger, en aktiv og utfordrende arbeidsplass i en veletablert organisasjon.

 

Spørsmål kan rettes til regionsleder Oddbjørn Erlien på tlf. 22 87 83 04/977 89 595 eller e-post oddbjorn.erlien@norbetong.no

 

Kortfattet søknad med oversikt over utdannelse og arbeidserfaring sendes innen 25.02.2011 til HR-Manager kari.asta.trulsrud@heidelbergcement.com merket ”Produksjonsleder NorBetong Stor-Oslo” eller til vår adresse NorBetong AS, Postboks 203 Lilleaker, 0216 Oslo.

 

 

Vis flere stillinger: