Prisdryss på Systemhuskonferansen

Det var Straume Mesterbygg på Litle Sotra vest for Bergen som stakk av med den gjeveste prisen, Årets Systemhus-forhandler, da kjeden holdt kongress i Oslo sist helg.

Kvalifiseringen er basert på en helhetsvurdering hvor kriteriene er aktivitet, god ambassadør for merkevaren Systemhus, profesjonell kundebehandling, kjøpslojalitet, betydelig markedsandel i sitt nærområde samt fokus på salg som er et satsningsområde for tiden for den ambisiøse kjeden.

Ørneblikkprisen
Systemhus hedrer også dyktige håndverkere og byggeledere som sørger for godt gjennomførte jobber og fornøyde kunder med Ørneblikkprisen. Årets vinner ble Petter Johannessen som har vært tømrer hos Trio Bygg Bergen siden 2003. 37-åringen er utdannet møbelsnekker, men har raskt omstilt seg til å bygge hus, og er i dag bas på byggeplass med ansvaret for en svenn og en lærling. Han blir berømmet for å ha blikk for detaljer og utfører arbeidet med presisjon samtidig som han arbeider hurtig og målbevisst. Han er godt likt av arbeiderne og får alltid gode tilbakemeldinger fra byggherrene.

Beste forhandlerhus
Systemhus oppfordret i fjor sine medlemmer til å sende inn tegninger på egenutviklede hustyper som har oppnådd suksess. Det kom inn 20 forslag. En jury valgte ut fem, men i en intern avstemning blant forhandlerne viste det seg raskt at kampen sto mellom to hustyper. Til slutt trakk Bjørgeseter på 195 kvadratmeter det lengste strået. Bak står Henning Jensen i Skandi Bygg på Harestua. Han ble hedret med prisen Årets forhandlerhus.

Årets leverandør
På årets Systemhuskongress var det Nordan som stakk av med prisen som Årets leverandør. Det er forhandlerne som kårer vinneren gjennom en intern avstemming. Denne gangen samstemte resultatet helt med kjedekontorets oppfatning slik at vinneren ble karakterisert som uomtvistelig.

Statussymbol
Årets uomtvistelige statussymbol i byggebransjen er den røde Swix-dynejakken som de norske deltakerne i Ski-VM samt støtteapparatet bærer pluss noen stolte sponsorer fra blant annet Weber og Glava. De to sistnevnte leverandørene gjennomførte en quiz blant deltakerne på kongressen hvor premien nettopp var en slik dynejakke. Den heldige vinneren med flest riktige svar var Stian Nilsen fra Straume Mesterbygg.

Du kan lese mer om hva som skjer i Systemhuskjeden i Byggeindustrien nr. 4 som kommer ut 24. mars.