Årets medlem Byggtorget, Vesterålen Byggeservice. Foto: Got VisionÅrets medlem Byggeriet, Byggeriet LA Bygg. Foto: Got VisionÅrets leverandør, Mataki. Foto: Got VisionÅrets innkjøper, Byggtorget Odde Sagbruk. Foto: Got VisionÅrets messestand, Makita. Foto: Got Vision

Prisdryss på Byggeriet/Byggtorgets årskonferanse

Årskonferansen til Byggeriet/Byggtorget gikk av stabelen i helgen og tradisjon tro var det tid for prisutdeling lørdag kveld.

Under festmiddagen på lørdag var over 90 medlemsbedrifter og totalt 430 feststemte deltakere i salen da følgende priser ble delt ut:

Årets medlem Byggtorget
Årets medlem i Byggtorget ble i år Vesterålen Byggeservice AS. I begrunnelsen heter det: «Denne bedriften opptrer som ambassadør for sin kjede og er proaktiv både når det gjelder konseptutvikling og å ta større markedsandeler i sitt marked. De er en aktiv bruker av kjedens totale tjenestetilbud og konsept som for eksempel opplæring, hovedleverandørkonsept, kategoristyring og markedsføring. Årets medlem hadde en god utvikling foregående år.»

Årets medlem Byggeriet
Byggeriet LA Bygg AS ble i år kåret til årets medlem i Byggeriet. I begrunnelsen heter det: «Denne medlemsbedriften er engasjert, gode på profilering og markedsføring, og har flinke ansatte. De driver en solid bedrift som stadig er i utvikling og er en flott arbeidsplass for mange ansatte. De er alltid med på all markedsføring som kjeden byr på og deltar på konferanser og møter. Byggeriet LA Bygg er en god ambassadør for kjeden.»

Årets leverandør
Leverandøren Mataki gikk av med seieren i kategorien Årets leverandør. Prisen deles ut til den leverandøren til kjeden som gjennom året har vist at den yter profesjonell service og oppfølging. Leverandøren har gitt Byggeriet og Byggtorgets medlemmer de beste betingelser, levert produkter av høy kvalitet og til avtalt tid og sted. De har vært god på oppfølging, service og reklamasjonshåndtering og blir oppfattet som en leverandør som det er lett å samarbeide med. Prisen deles ut på vegne av medlemmene i kjeden, etter egen avstemning blant alle medlemmene.

Årets innkjøper
Prisen deles ut til bedriften med høy lojalitet og størst økning i varekjøp i 2017 sammenlignet med 2016. Vinner ble Byggtorget Odde Sagbruk AS.

Årets messestand 
Vinneren av årets messestand ble i år Makita. Prisen for årets stand deles ut til den standen som har fått flest stemmer av medlemsbedriftene etter endt messe på konferansen basert på innhold, profilering og design.