Planlegger VA - Stavanger

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1100 medarbeidere. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

Firma COWI
FylkeRogaland
StedStavanger
Søknadsfrist03.02.2019

Vil du utvikle karrieren din som VA-planlegger i et verdensledende og fremoverlent rådgivermiljø? Våre ingeniører jobber med spennende og kompliserte prosjekter som spenner seg fra den ytterste øy i havgapet til komplekse prestisjeprosjekter som 33 km med ny hovedvannledning vest for IVAR IKS, nytt universitetssjukehus i Stavanger (SUS2023), 5 km med vannledning i Oslofjorden fra Sandvika til Fornebu, og mange andre spennende prosjekter i innland og utland. Er du på jakt etter nye utfordringer? Så les mer her!

ARBEID MED PLANLEGGING PÅ ALLE NIVÅER

På kontoret i Stavanger sitter vi i splitter nye lokaler. Avstanden er kort mellom idé og gjennomføring, med alle fagdisipliner på samme kontor. Med et arbeidsmiljø som legger til rette for personlig utvikling og innovativ tenking har COWI dyrket frem verdensmestere som nylig var i Las Vegas for å ta imot pris for verdens beste digitale byggeprosjekt. Denne samme driven har også skaffet oss andre store prosjekter i både innland og utland.

Som VA-planlegger i COWI vil du arbeide med planlegging og prosjektering på alle nivåer - overordnede planer, reguleringsplaner og byggeplaner, samt anleggsoppfølging. Avhengig av din motivasjon og kompetanse, får du mulighet til å spesialisere deg ytterligere innen ditt fagområde og påta deg større ansvar innen prosjektledelse knyttet til noen av våre prosjekter.

Kjennetegnet for mange av våre prosjekter i COWI er at de er flerfaglige, store og av høyst relevant samfunnsmessig betydning. Vi dekker alle fagområder fra innledende fase på idéstadiet, til drift av ferdig anlegg. Vi har lang erfaring med å jobbe med prosjekter på tvers av geografi, noe som gir muligheter for å delta i prosjekter over hele landet, også store nasjonale og internasjonale prosjekter. Med et stort spenn i både størrelse og faglig innhold vil du hos oss finne gode muligheter til å jobbe med spennende og faglig utfordrende oppgaver sammen med andre dyktige kollegaer.

DU ER NYSGJERRIG, ENGASKJERT OG ØNSKER Å BIDRA TIL SAMFUNNSNYTTIGE LØSNINGER

Vi ser etter deg som vil være med å styrke vår posisjon i markedet i Stavanger-regionen, og som har en genuin interesse for VA-faget. Vi forutsetter en bachelor- eller mastergrad innen relevante områder, og 2-5 års relevant erfaring.

I tillegg kan du gjenkjenne deg i flere av følgende utsagn:

 • Du evner å dele erfaringer og kompetanse med kolleger
 • Du tilegner deg ny kunnskap raskt
 • Du er nøyaktig og kvalitetsbevisst
 • Du har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
 • Du trives med å jobbe i tverrfaglige team

COWI SOM ARBEIDSPLASS

COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Du får jobbe med noen av Norges mest komplekse prosjekter og sterkeste fagmiljøer. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

 • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter.
 • Vi leder utviklingen i bransjen gjennom nye og innovative løsninger på fagfelter, prosesser og bruk av digitale verktøy.
 • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger.
 • Interne kompetansenettverk med samarbeid på tvers av fagfelt og regioner.
 • Fleksibel arbeidstid.
 • Moderne kontorlokaler og fasiliteter.
 • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser.
 • Vi arrangerer sosiale aktiviteter og arrangementer, og disponerer flotte bedriftshytter.
 • COWI tilbyr utdanningsprogrammer innenfor faglig utvikling, prosjektledelse, linjeledelse og markedsføring/utvikling. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle ferdigheter hos de ansatte, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve arbeidsplassen som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner.

INTERESSERT?

Dersom du ønsker mer informasjon om stillingen er du velkommen til å kontakte:

Stian Omdal, e-post:stom@cowi.com, tlf: +47 905 07 071

Vi ser frem til å motta din CV og søknadsbrev så snart som mulig, og senest innen 03. februar 2019. Arbeidssted vil være Stavanger. Alle søknader behandles konfidensielt.

Søk stilling

Vis flere stillinger: