Petter Skjerven ny proffdirektør i Byggmakker

Byggmakker Handel AS har ansatt Petter Skjerven (48) i en ny stilling som direktør for proff.

Stillingen er opprettet som ledd i kjedens strategi om å styrke selskapets posisjon i det norske byggevaremarkedet.

Skjerven kommer fra stillingen som salgs- og markedssjef i Södra Wood AS, en av leverandørene til Byggmakker innen blant annet listverk.

– Jeg er veldig glad for at vi har fått Petter Skjerven med på laget. Han vil spille en sentral rolle i vår satsning mot proffmarkedet hvor utvidelsen av fordelsprogrammet og ekspansjon i det totale tjenestetilbudet til våre proffkunder er første prioritet. Petter har betydelig erfaring fra bransjen og besitter en kompetanse som vi mener er nødvendig for å lykkes med våre planer om å ta markedsandeler i årene som kommer. Vi gleder oss til han kommer om bord 11. juni, sier kjededirektør Raymond Gabrielsen i Byggmakker Handel AS i en pressemelding.

Skjerven er utdannet som siviløkonom fra BI, men har det meste av sin bakgrunn fra byggevarebransjen. Han har ledererfaring innensalg, markedsføring, produktutvikling og konseptutvikling, med tyngdepunkt innen trelastområdet. Før han jobbet i Södra Wood AS hadde han stilling som markedssjef i Trysil Skog, salgssjef i Moelven Eidsvold Værk, kategorisjef i Denofa (Orkla) og ikke minst drevet familieselskapet Erik Skjerven Trevareagentur i tretten år.

– Jeg gleder meg til å begynne i Byggmakker fordi det er den byggevarekjeden som absolutt alle nordmenn har hørt om. Jeg synes det blir spennende å jobbe for en virksomhet som har et så klart uttalt mål fra eiere og ledelsen om å komme på offensiven gjennom nytt innhold til små og store proffkunder. Jeg har tydelige ambisjoner om å bidra til dette, sier Skjerven.