Case 21F er en av fire nye hjullastere fra Case Construction Equipment.

Perfekt Case for alle forhold

Case sin nye F-serie kompakthjullastere behersker alle oppdrag.

Case Construction Equipment lanserte i dag den nye F-serien av kompakte hjullastere som setter nye standarder for produktivitet, fleksibilitet og komfort. Lave driftskostnader har stått i fokus under utviklingen av maskinene.

Høy ytelse

Det er fire modeller i serien, alt fra 4,4 tonn på Case 21F til 6.2 tonn på Case 321F. De leverer gjennomgående høy ytelse, og har et kraftig og effektivt hydraulikksystem.

Den lave hytta betyr at de nye kompakte hjullasterne kan operere effektivt under alle forhold, og bevege seg effektivt i alle arbeidssituasjoner. De er også enkle å transportere. Komforten i førerhytta er oppgradert, og alle vedlikeholdsoppgaver og servicepunkter er lett tilgjengelig fra bakken.

Designet forproduktivitet

Den nye F -serien er designet for å maksimere produktiviteten og raskere gjennomføring av service.

Den optimale vektfordelingen gjør at den nye kompakte hjullasteren kan løfte vesentlig mer enn forgjengeren. Case 21F XT er konstruert for å løfte opp til 2000 kg - 400 kg mer enn 21E- modellen den erstatter.

Z-bar

Maskinene har blant annet parallellføring og Z -bar, slik at føreren kan håndtere paller enklere og raskere. Utformingen av armen gjør at føreren kan laste pallen på motsatt side av lastebilen.

Leddet og pendlende bakaksel gir utmerket stabilitet.

Fleksibel

Førerhuset har blitt senket slik at den kompakte hjullasteren kan bevege seg lett innenfor arbeidssteder og er enkel å transportere. Med den lave hytte-profilen, går 21F og 121F under hindringer på to og en halv meter i høyden. God svingradius bidrar videre til smidighet og fleksibilitet.