Partner/bemanningsrådgiver innen bygg og anlegg

Jobzone har en visjon om å være den beste arbeidsgiver i bemanningsbransjen. Vi jobber tett mot kunder og vikarer innenfor de fleste yrkesområder, både i privat og offentlig sektor. Jobzone er det største norskeide bemanningsselskapet med over 40 lokale kontorer. I 2015 formidlet vi 8000 medarbeidere til vikariater og faste stillinger.

Firma Jobzone
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist20.11.2016

Jobzone Bergen søker ny partner som skal inngå i vårt bygg- og anleggsteam.

Din rolle vil være som spydspiss og fagperson mot bransjen, og dine viktigste oppgaver vil være å skape og ivareta gode kunderelasjoner, samt å pleie et bredt nettverk.

Hos Jobzone jobber vi i team, fordi vi har erfart at nøkkelen til suksess er godt lagarbeid og et ønske om å lykkes sammen.

Vårt fokus er å tilby de beste bemanningsløsningene for våre kunder og en god arbeidshverdag for våre medarbeidere, og du har tro på at din kompetanse og personlighet kan bidra til å skape gode resultater sammen med oss.

Vår arbeidsdag er hektisk, og til tider både uforutsigbar og utfordrende, og vårt arbeidsmiljø er uformelt og inkluderende. Som partner vil du få en selvstendig og viktig rolle i et team av erfarne og dedikerte partnere.

Jobzone er et selskap i vekst, og til tross for de siste årenes utfordringer i vår bransje har Jobzone hatt en meget positiv utvikling, både nasjonalt og lokalt.

Vi tilbyr deg muligheten til selv å påvirke dine betingelser, og lykkes du sammen med oss kan vi tilby deg bransjens beste!

For mer informasjon ta kontakt med daglig leder, Kari-Lill Kvalheim, tlf. 480 73 832.

Søk på stillingen her

Vis flere stillinger: