Illustrasjon: Team_T AS

Oslo Lufthavn inviterer til tilbudskonkurranse

Til åpningen av ny avgangs- og ankomsthall samt ny terminal-pir inviterer Oslo Lufthavn til tilbudskonkurranse for kommersielle arealer innenfor butikker og servering.

Oslo Lufthavn bygger ut, og 27. april 2017 står ny avgangs- og ankomsthall samt ny terminal-pir klar med en årlig kapasitet på ca. 28 millioner passasjerer. Fra åpningsdatoen i 2017 stilles det 22.000 kvadratmeter med arealer til rådighet for kommersiell virksomhet innenfor butikker og servering.

- Utbyggingen vi er midt inne i gjør at vi skal tåle passasjerveksten, men vi trenger også en flyplass med gode nok tilbud til de reisende, sier administrerende direktør Øyvind Hasaas.

Arealene som er avsatt til forretningsvirksomhet ønsker Oslo Lufthavn å leie bort bort til profesjonelle aktører.

- Grepene vi nå gjør vil fornye hele passasjeropplevelsen i terminalen, inklusive nye og spennende serveringssteder og shoppingmuligheter. Hele totalen her vil bidra til å gjøre Oslo Lufthavn til en enda hyggeligere flyplass å besøke, sier Hasaas.

- Vi skal også tilby gode og konkurransedyktige priser, alt i alt et bedre tilbud til de reisende.

Det er tilrettelagt for ca. 35 arealer til serveringssteder og ca. 35 arealer til forretninger i ny arealdisponeringsplan fra 1. januar 2017.

- Det er tilgjengelige arealer både på avgangsnivå innland og utland, samt på ankomstnivå. Vi ser frem til å motta søknader fra mange gode tilbydere som vil være med å utvikle Oslo Lufthavn videre, avslutter Hasaas.