Opplæringsleder HMS

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 32 milliarder kroner, og halvparten av de 8 000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»

Vi søker etter en engasjert og dyktig opplæringsleder HMS for våre prosjekter i anleggsvirksomheten.

Anleggsvirksomheten i Veidekke Entreprenør AS har 1200 ansatte og omsetter årlig for ca. 5 mrd. kroner (2017). Vi gjennomfører alle typer større anleggsprosjekter i hele landet herunder vei, bane, fjellanlegg, kraftverk- og industriprosjekter.

FirmaVeidekke Entreprenør
FylkeOslo
Søknadsfrist24.05.2018

Vi søker en kreativ, engasjert og initiativrik ansvarlig for HMS opplæring og interne kurs i Veidekke Anlegg. Vi har ambisiøse utviklingsplaner for å effektivisere kompetanseheving i våre prosjekter og denne stillingen vil ha en viktig rolle i dette arbeidet. Stillingen vil være en del av Veidekke Anlegg sitt HMS team, med tett samarbeid med våre HMS ledere, Veidekkeskolen, samt andre enheter av Veidekke.

Arbeidsoppgaver

 • Identifisere og vedlikeholde status og behov for kompetanse innenfor HMS i Veidekke Anlegg – både på individ- og organisasjonsnivå
 • Etablere, vedlikeholde og kommunisere kursoversikt og kurskalender
 • Gjennomføre og administrere relevant HMS opplæring/kurs tilpasset våre prosjekters behov
 • Videreutvikle eksiterende kursmateriell, inklusive løsninger for digital opplæring
 • Bistå prosjektene med råd og veiledning for relevant opplæring
 • Sikre systematisk oppdatering av dokumentert opplæring i vårt personalsystem
 • Initiere og arrangere seminarer/konferanser
 • Bidra til å utvikle en god arbeidskultur med fokus på sikkerhetsadferd

Kvalifikasjoner

 • Relevant utdannelse fra høyskole/universitet
 • Dokumentert erfaring fra lignende arbeid
 • Kjennskap til bygg og anleggsvirksomheten er en fordel
 • Generelt gode datakunnskaper
 • Lang, relevant erfaring fra operativt arbeid kan kompensere for manglende formell utdanning

Personlige egenskaper

Det søkes etter en person med relevant utdanning/erfaring med evne til å formidle kunnskap til et voksent publikum. Vi søker en systematisk, reiseglad, løsningsorientert og utadvendt person med svært gode evner til å kommunisere, både skriftlig og muntlig. Det legges avgjørende vekt på søkerens personlige egenskaper. Stillingen vil være lokalisert på vårt hovedkontor på Skøyen, men utstrakt reisevirksomhet til våre prosjekter over hele landet må påberegnes.

Vi tilbyr

Vi kan tilby deg medeierskap i form av aksjer som gir en unik og samlende bedriftskultur. Du vil oppleve stor grad av selvstendighet og frihet. Du vil så å si hver dag få mange muligheter for å delta på arenaer hvor du kan påvirke både bedriftens og enhetens videre utvikling. Dagene vil være svært varierende og dynamiske med gode muligheter for å bidra og utvikle også deg selv i ulike arbeidsmiljø. Vi har konkurransedyktige pensjons- og forsikringsordninger.

Spørsmål om stillingen

Eirik Husby

HMS-Sjef

Telefon 415 01 697

Søk stilling

Vis flere stillinger: