Miljøsjef Stine Aa. Pedersen i Betonmast AS.

Oppfordrer næringen til å bli med på Earth Hour

28. mars arangeres den tradisjonelle Earth Hour. Flere virksomheter i byggenæringen deltar på dette - blant dem entreprenørselskapet Betonmast.

- I år, som i fjor, er samtlige Betonmast-selskaper meldt på til Earth Hour. Alle medarbeidere og prosjekter i Betonmast oppfordres til å slukke lyset på kontorer, byggeplasser og hjemme hos den enkelte lørdag 28. mars mellom kl. 20:30 og 21:30, heter det i en melding fra selskapet

- Vi arbeider systematisk med å øke miljøkvaliteten i alle bygg vi arbeider med. Vi ønsker at de byggene vi bygger, skal gi minst mulig negativ påvirkning på lokalt og globalt miljø. Deltagelsen i Earth Hour er kun en liten del av miljøengasjementet i Betonmast, sier Stine Aa. Pedersen, miljøsjef i Betonmast.

- Earth Hour er til for å vise at vi bryr oss, ikke bare for å spare strøm i én av årets timer. Siden Earth Hour i år faller på den første lørdagen i påsken, er det en bonus at lyset da forblir slått av på alle prosjekter som har påskeferie, legger Pedersen til.

Betonmast oppfordrer alle i byggenæringen til å bli med og vise at bransjen står samlet ved å registrere firmaet på http://blogsno.panda.org/earthhour2015/bli-med/ , og ikke minst til å slukke lyset lørdag 28. mars mellom kl. 20:30 og 21:30.